Za čarobno i nezaboravno vjenčanje birajte DoubleTree by Hilton

Na vama je samo da zaželite, sve ostalo prepustite Hilton vjenčanjima!

Vjenčanja u hotelu DoubleTree by Hilton uvijek su posebna i svako od njih je jedinstveno, a ukoliko sanjate eleganciju i romantiku, u kombinaciji s jedinstvenim doživljajem I vrhunskom gastronomijom, njihova usluga i osoblje će vam osigurati čaroban i nezaboravan dan.

 | Autor:

Danas trendovi diktiraju upravo raznolikost, a to je ono što Hilton vjenčanja razlikuje od ostalih jer stavljaju  naglasak na vašu osobnost kojoj će se sasvim prilagoditi jer – vi ste posebni!

 | Autor:

Oxbo restoran je mjesto za jedinstvena vjenčanja u gradu Zagrebu u kojemćete  podijeliti svoju sreću s dragim ljudima  u  punom sjaju elegantno opremljenog interijera.  Upečatljiv dizajn s otvorenom kuhinjom u srcu restorana, vrhunski spravljene gastronomske delicije i usluga bez kompromisa, garancija su idealne svadbene proslave.  Za zimska vjenčanja možete koristiti I ugodan prostor novog Wine bara, a za ona ljetna preporučamo da koktele ispijate na modernoj ljetnoj terasi koja se nalazi odmah pored restorana.

 | Autor:

Ako  prišapnete svoje specijalne svadbene želje ponudit će vam posebno krojena vjenčanja u nekoj od modernih dvorana kako bi vam taj poseban dan pretvorili u bajku. Svaku vašu javnu ili pak skrivenu želju rado će ostvariti I osigurati vam onaj poseban osjećaj ispunjenosti I sigurnost da ste baš sve napravili kako treba. DoubleTree by Hilton u suradnji s partnerima može ostvariti I gotovo nemoguće cvjetne kreacije I aranžirati prostor koji će biti baš ono što ste zamislili. Posebno osvjetljenje, cvjetni aranžmani, glazba po želji I najukusnije delicije  osigurat će da se o vašem vjenčanju priča još godinama.

 | Autor:

Uz najljepše događaje u životu idu I najbolji prijatelji pa su odlučili uljepšati vam I pripreme za veliki dan.  Mladenku pozivaju da obraduje svoje prijateljice opuštanjem u našoj Wellness I Spa  oazi uz antistress masaže  I vrhunske saune, kao i plivanjem u zatvorenom bazenu s  pogledom na grad koji oduzima dah. Rado će vam organizirati I frizera I šminkera kao I luksuznu sobu za pripreme.

 | Autor:

DoubleTree by Hilton Zagreb pripremio vam je dodatne pogodnosti: Piće dobrodošlice, poseban svadbeni poklon u apartmanu za mladence, VIP parking, korištenje Fitness & SPA centra, masažu u SPA centru za mladence, noćenje u hotelu, kao I uslugu osobnog organizatora vjenčanja.

 | Autor:

Baš kao I vjenčanje, I djevojačka večer je poseban dan u životu mladenke koji se mora organizirati do najsitnijih detalja. Jedna od najtežih odluka je odabir savršene lokacije. Spa I Wellness zona hotela DoubleTree by Hilton sigurno će ispuniti sva vaša očekivanja: pogled na Zagreb iz ove Wellness oaze oduzima dah I dodaje posebnu dimenziju opuštenom druženju s dragim ljudima. Nisu zaboravili niti momačke večeri koje možete provesti u Oxbo wine baru uz glazbu ili pak intimniji party na bazenu uz masaže, posjet sauni I opuštanje u bazenu.

 | Autor:

Na vama je samo da zaželite, sve ostalo prepustite Hilton vjenčanjima!

I još nekoliko savjeta za mladence:

Angažirajte profesionalce: odaberite ih na temelju njihovog kreativnog rada, dajte im slobodu I ispunit će vaša očekivanja

Uložite trud u organizaciju: vjenčanje je investicija, ali nije sve u novcu, važno je I vrijeme provedeno u planiranju, dodajte svoju osobnost u priču I isplatit će se

Opustite se: ne treba sve biti baš savršeno, mala odstupanja I nove situacije koje će vas nasmijati uvijek su dobrodošle, prigrlite iznenađenja I uživajte – ovo je ipak vaš dan

Kontakt I informacije
Hilton vjenčanja
DoubleTree by Hilton Zagreb
Ulica grada Vukovara 269a
10000 Zagreb
Tel: 01/6001-931
Mail: zagreb.events@hilton.com

Photo: None

Komentari 0