10. prosinca 2013.

Za blagdane uživajte u Mercator delikatesnim platama

Nina Đurđević/PIXSELL.
1/14

Drugi Budi.IN Sajam kreativnih detalja održao se u subotu i nedjelju u Centru Kaptol. Ukupno 18 izlagača je predstavilo svoje ručno izrađene radove modnih dodataka i detalja za dom. Kreativne detalje za sebe i za svoje najmilije kao blagdanski poklon došlo je potražiti više od 10 000 posjetitelja, a Mercator ih je u duhu blagdanskog ozračja oba dana sajma počastio svojim ukusnim Mercator delikatesnim platama. One su bile pravi detalj sajma koji je mamio poglede fantastičnom dekoracijom.

Sajam su posjetile i mnoge poznate osobe te tako podržale hrvatske kreativce; dizajneri Manuel Maligec i Ivan Alduk, Lejla Filipović, vizažistica Silva Stojanović, kipar i akademski glazbenik Vitold Košir te Ivana Šundov koja je bila voditeljica cjelokupnog programa sajma.

 | Autor: Nina Đurđević/PIXSELL Nina Đurđević/PIXSELL

U finim malim zalogajima s Marcatorovih delikatesnih plata mogli su uživati i izlagači Herman Design, Gita lampe i sjenila, Le prase i Mašenka, Stvaraona, Kraglice, tak&to, Mucca, Motiv design, Sexy Plexy, Lolina kućna manufaktura, Portrait shop, Sapunomanija, Soopaklox, Marinski Handmade, Makeover Addict, Moma - modna maca i Woohoo. 

 | Autor: Nina Đurđević/PIXSELL Nina Đurđević/PIXSELL

Simpatični Mercatorovi konobari posluživali su odabrani asortiman plata iz cjelokupne Mercator ponude; Blagdansku, Dalmatinsku, Fit, Istarsku, Mercator, Slavonsku i Zagrebačku delikatesnu platu. Svaka od njih sadrži pomno odabrane namirnice koje su pri tome dekorirane kako bi uživala sva osjetila. Plate se mogu naručiti osobno, telefonom, ali i putem Mercatorove internet trgovine kada dolaze na kućnu adresu naručitelja u točno dogovoreno vrijeme.

 | Autor: Nina Đurđević/PIXSELL Nina Đurđević/PIXSELL

Blagdanska plata svakako je hit u ovo doba godine. Mercator je prepoznao da puno ljudi za vrijeme blagdana uopće nema vremena za pripremu hrane, a kamoli za dekoraciju, te ju je stoga ponudio kao praktično rješenje. Plata sadrži pršut Ruža, Baranjski kulen, zimsku M, buđolu, sir Trapist Paška sirana i sir ementaler M. Okus i dekoracija ove plate oduševljava svakog gosta. Ovisno koliko veliko društvo očekujete, Mercator u svojoj ponudi plata omogućuje da se naruči mala plata za dvoje, srednja za četvero ili velika plata za šestero ljudi. Ovisno o veličini, za Blagdansku platu treba izdvojiti svega 64,99 kuna, 129,99 kuna ili 199,99 kuna. Detaljnije o platama možete pročitati na Mercatorovoj web stranici.

 | Autor: Nina Đurđević/PIXSELL Nina Đurđević/PIXSELL

Osim uživanjem u platama, Mercator je na Sajmu kreativnih detalja također odlučio nagraditi svoje vjerne kupce sudjelovanjem u tomboli. Tako su svi koji su potrošili minimalno 150 kuna u Mercatoru u Centru Kaptol imali mogućnost osvojiti jednu od nagrada kreativnih izlagača. Na ovoj stranici možete vidjeti dobitnike tombole.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0