1/30

Vodeći trend: nakit od pleksiglasa

Sexy Plexy je jedan od izlagača na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja koji će se održati u zagrebačkom Centru Kaptol 9. i 10. veljače od 10 do 21 sat. Ovaj brend predstavlja šaren i upečatljiv nakit koji nose djevojke sa stavom. Neobični i slatki motivi te oblici ubrzo su pronašli put do srca obožavateljica jedinstvenih detalja.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Brend je nastao prije nešto više od godinu dana, a iza njega stoje studentice arhitekture Sara Jurlin i Iva Kreković. „Ideja se rodila jednog snježnog dana, u špici ispitnih rokova, kad i nastaju najbolje ideje. Sexy Plexy kao brend nastao je skroz slučajno, kroz razgovor i puno smijeha, naravno, s naglaskom na pleksiglas, jer od njega izrađujemo nakit, a ljudi nekako vežu uz njega i pridjev seksi, pa zašto to ne spojiti“, objasnile su djevojke koje će svoj brend predstaviti i na Sajmu kreativnih detalja.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Mlade dizajnerice svoj nakit izrađuju od pleksiglasa, čvrstog i kvalitetnog materijala, s kojim su počele raditi na fakultetu. Nakon što osmisle dizajn, pleksiglas se reže laserom te se dodatno obrađuje ovisno o motivu koji izrađuju. Sexy Plexy brend je šaren, zabavan i upečatljiv.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Uključuje ogrlice, narukvice, prstenje, bedževe, modne dodatke za vjenčanja i djevojačke večeri. Inspiraciju crpe iz svakodnevnog života, odnosno veselog i šarenog svijeta koji ih okružuje, kako ga one nazivaju. Nakit izrađuju po sezonama, ali i po narudžbi, ovisno radi li se o nekom personaliziranom motivu, poput imena ili elemenata. 

 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Sara i Iva i osobno nose svoj nakit jer na taj način mogu imati komad nakita baš onakav kakav su i same zamislile, a mogu se pohvaliti time što je raspon njihovih kupaca uistinu velik te se ne ograničava samo na ženski spol.

U galeriji detaljnije pogledajte Sexy Plexy nakit...

Više o Budi.IN Sajmu kreativnih detalja saznajte ovdje.

Photo: Oblak Photography

Komentari 0