Video

VIDEO: Tko je žena koja u Hrvatsku dovodi svjetske kozmetičke trendove?

Valentina Petrović prva je u Lijepu našu dovela najnoviju metodu mikropigmentacije za prekrivanje ćelavosti, uz koju rješava i problem vitiliga, baš kao i rekonstrukciju areola i bradavica.

Hollywood je odavno shvatio da je ćelavost nešto čemu se treba stati na kraj! Stoga se macho muškarci poput Brucea Willisa, Vin Diesela i Jasona Stathama uopće ne srame pričati o tom “problem”. Srećom, takvih frajera ima i u Lijepoj našoj, a posve logično, najradije svraćaju u zagrebački kozmetički salon kod Valentine Petrović! Njezine zlatne ruke posljednjih šesnaest godina mnogima vraćaju osmijeh na lice, baš kao i izgubljeno samopouzdanje!

Valentina, inače velika humanitarka koju najviše ispunjava pomaganje drugima, samo za kamere MISS7 vratila je sjaj na lice poznatoj glumačkoj divi Nini Erak. Uz japansko iscrtavanje obrva, neizbježan je bio i permanentni make up, odnosno tuš na očima koji je dodatno naglasio glumičine oči. Poznata glumica nije jedina koja je shvatila da su obrve okvir našeg lica! Dugačak je popis žena koje kampiraju ispred Valentininih vrata u potrazi za savršenim obrvama tj. microbladingom.  

S obzirom na to da se školovala u brojnim svjetskim metropolama, ova kozmetička čarobnjakinja itekako prati svjetske trednove u kozmetici te o njima zna baš sve! Vođena time da ukoliko ne daješ, nećeš ni dobiti, Valentina Petrović među prvima je uvela besplatne rekonstrukcije areola i bradavica za sve osobe oboljele od karcinoma. Poslovica “Izaberi posao koji voliš i više nećeš raditi niti jedan dan u životu” u njezinu slučaju stvarno ima smisla! 

Photo: miss7

Komentari 0