Video

Pogledaj preslatki video, kako papagaj govori uspavanom štenetu da ga voli

  • Životinje ljubav izjavljuju na razne načine poput lizanja, maženja, mahanja repom, ispuštanja raznih glasova...
  • No, da uistinu znaju izgovoriti te divne riječi "volim te", e to ne čujemo često
  • Poslušaj kako papagaj izjavljuje ljubav štenetu tek pristiglom u obitelj

Da i životinje razumiju i pričaju jezikom ljubavi postoje brojni dokazi, a mi se svakoga puta iznova rastopimo kada nam to pokažu. Vjerujemo kako nema onoga tko ne zna za glavnu životinjsku zvijezdu Youtubea, haskija Mayu koja svojoj vlasnici govori ili bolje rečeno zavija "I love you". No, ovoga puta svjetla reflektora ukrala je malena papiga i njen novopečeni prijatelj psić. 

Ovaj preslatki psić je osvojio internet i to zbog jedne neobične karakteristike. Što ti vidiš na njemu?

Možda vas zanima Urnebesno! Poslušaj kako je papiga vrhunski otpjevala slavnu pjesmu Led Zeppelina Rubrika Video Video

Ako je suditi po prvom susretu, ljubav na prvi pogled miriši svuda u zraku. Bijeli kakadu štenetu od mjesec, dva koje spava vlasnici na ramenu ne samo da tihim, umiljatim glasom govori "I love you" već ga nježno nožicama i gladi (češka? masira?). I njihova je vlasnica raznježena reakcijom papagaja, a svim onim skepticima koji misle da papagaji samo napamet nabubaju neke riječi i da ovaj nema ni pojma što govori, moramo reći da su papagaji među najinteligentnijim životinjama uopće. Znanstveno dokazano. 

Tako ne sumnjamo da i ovaj sigurno emanira neke nježne osjećaje ili barem simpatiju prema štenetu. Zato, slobodno se svi nastavimo rastapati kako je to slatko. Sigurni smo da brižnosti i nježnosti u prijateljstvu ptice i psa neće nedostajati.

@theparrotlady

🥺 SP Meets Puppy #puppy #puppytiktok #fyp #lab #cute #cockatoo #parrot #baby #love

♬ original sound - The Parrot Lady

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0