Video

[VIDEO] Okružena sam visokom modom, ali moja ljubav je street style

Na naslovnici za ovaj tjedan našla se naša poznata vizažistica Dajana Pajkić, pogledajte kako su ona i Čižmešija snimili naslovnicu

- Svoj stil bih opisala kao opušten, slojevit s prirodnim tkaninama i neutralnim bojama. Većinom iskombiniran s trapericama i tenisicama. Uz neutralne boje, kao što su siva i bež, najviše preferiram crnu i bijelu. Bitno mi je da se dobro osjećam u tome što nosim - kaže nam zvijezda novog Budi.IN-a, naša poznata vizažistica Dajana Pajkić, koja se, između ostalog, brine o uvijek besprijekornom makeup-u Severine Kojić.

- Bez obzira na to što sam gotovo svakodnevno na snimanjima i u doticaju s visokom modom, puno mi je bliži street style jer je jednostavniji. Kad si po cijele dane u pokretu i na raznoraznim lokacijama, to što nosiš mora biti udobno, a ne da razmišljam smijem li u tome sjesti ili jesti - kaže Dajana te dodaje da na obuću najviše potroši.

Što nam je ova divna brineta još otkrila o svom fantastičnom stilu, pročitajte u novom Budi.IN-u, koji vas čeka na kioscima od 13. veljače, a kako je bilo na snimanju naslovnice, otkrijte u videu.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0