Video

Senzacionalni YouTube talent show se opet emitira

Treća sezona YouTube talent showa se opet nastavlja, a prema onome što su novi kandidati u prve tri epizode pokazali i prema reakcijama publike koja ih prati - ova je sezona najbolja od svih sezona dosad

Regionalni show VideoStar je ponovno počeo s emitiranjem. Petnaest kandidata ove je sezone raspoređeno u tri tima: Tim JoomBoosove youtuberice Petre Dimić, tim JoomBoosovog youtubera i prvog pobjednika Videostara Matije Lazarevića te tim JoomBoosovog youtubera Filipa Dejanovića. Timovi su novost ove sezone, a svaka od JoomBoosovih zvijezda svojim je kandidatima ove godine i vođa i mentor. 

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

U prvoj i drugoj epizodi nove sezone publika je imala priliku upoznati mentore Petru, Matiju i Filipa, dok su se u trećoj i četvrtoj epizodi finalisti dobili priliku predstaviti u najboljem svjetlu te dokazati zašto baš oni zaslužuju postati nove JoomBoos YouTube zvijezde. Pokazali su vještine plesa, pjevanja, imitacije i glume, a u jučerašnjoj, petoj epizodi, iskristalizirale su se njihova snalažljivost i prirodan talent. 

Iako su svi kandidati već dosad pokazali značajan talent i snalažljivost te želju i volju da postanu nove YouTube zvijezde, samo jedan ili jedna od njih će na kraju zaista i pobijediti. Pobjednika ove sezone očekuju genijalne nagrade, a osim ugovora s JoomBoosom u iznosu od minimalno 100.000 kuna, pobjednik ili pobjednica sa svojim će mentorom proputovati Europu. Naime, još jedna od nagrada ove godine je Eurotrip po deset najvećih europskih gradova, a i ondje će dobiti priliku snimati svaki zanimljiv događaj i avanturu na koju naiđu.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Svatko tko želi može se uključiti u glasovanje za ovogodišnjeg Videostar pobjednika, a sve informacije, novosti i zanimljivosti mogu se naći u Viber communitiesima. Ondje mentori sa svojom publikom dijele svaku novu epizodu Videostara koja izađe te je zajedno komentiraju i ujedno glasaju za kandidate koji su ostavili najbolji dojam. Na kraju glasovanja ispada po jedan kandidat, a ondje se bira i konačni pobjednik. Viber communitiesima se mogu pridružiti svi i pratiti najnovije informacije o kandidatima ovog uzbudljivog talent showa.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0