Video

Pronašli smo 5 genijalnih vintage komada za neodoljivo proljeće

Anamarija je krenula u potragu za modnim blagom kojeg je pronašla u središtu metropole. Otkrij gdje ga možeš pronaći i ti i usput saznaj nekoliko genijalnih trikova na kojima će tvoja odjeća biti zahvalna

Miss7 cura Anamarija Butković našla se u pravom modnom izazovu - naći pet proljetnih modnih komada koji će svaki ženski ormar učniti posebnim. Stoga se uputila u poznati zagrebački vintage shop 'Ulični ormar' koji je prepun genijalnih, unikatnih komada na koje neće ostati imuna nijedna fashionistica. Uz klasičan baloner, Anamarija je odabrala još četiri odlična komada, a koja su to pogledaj u videu. 

Nakon što je pronašla svoje modno blago, Anamarija je svim čitateljicama otkrila kako ovakve komade ipak treba više paziti i maziti. Ona je svog saveznika pronašla u novoj generaciji deterdženata, odnosno šampona i regeneratora za rublje. Zovu se Lovables i kako kaže Anamarija, djeluju poput najfinijeg parfema za njezino modno blago. U videu otkrij koje ti je još korisne savjete pripremila missica. 

Advertisement

Photo: miss7

Komentari 0