Video

Počinje reality "miss7 se udaje"!

U video serijalu u 6 nastavaka pratimo dogodovštine mladenke Ive s kojoj smo pomogli izabrati sve što joj za vjenčanje treba. Prva epizoda, Vjenčanica, je vani!

Nakon 7 ludih tjedana u kojima smo pobjednicu našeg nagradnog natječaja miss7 se udaje poveli na hektično putovanje u kojem smo birali vjenčanicu, make up, frizuru, glazbu, buketić, tortu i prstenje, serijal je  spreman da ugleda svjetlo dana! Da podsjetimo o čemu je riječ. Portal miss7 krenuo je u potragu za mladenkom koju će bogato nagraditi u travnju, a zadatak je bio u video dokazati zašto bi baš ona bila idealna miss7 mladenka. Pobijedila je Iva Kurtić, medicinska sestra iz Siska čije vjenčanje je zakazano za 30. studeni.

 

Iva je zajedno s miss7 novinarkama nakon toga krenula u potragu za najvažnijim stvarima za vjenčanje, a naša kamera pratila ju je u stopu. Vjenčanicu je tako birala između 4 dizajnerska brenda (eNVy Room, Elfs, Alduk i Krie), 3 različita make up looka predložio joj je vizažist Marko Tolić, dok je u salonu Glamour isprobala tri različite svečane frizure. Nije svako cvijeće isto, a to su dokazali i cvjetniji studiji Pollak i Cvit Happens te Cvjetna galerija RL izrađujući Ivi vjenčani buketić. U slastičarnicama Magnolia, Torte i to te Dulcia iskušala je najfinije torte za veliki dan Ponudili smo budućoj mladenki i tri različite vrste glazbenih sastava, urbani, tamburaše ili DJ-a, a u dvije zlatarnice s budućim suprugom Ivanom birala je prstenje. Što je Iva pritom sve doživjela i što je na kraju odabrala pogledajte u serijalu.

No, nismo našu mladenku samo tako vodili u potragu za savršenim vjenčanjem. Naime, najvažnije stvari smo joj odlučili POKLONITI: vjenčanicu, buketić, tortu, make up i frizuru.

Photo: miss7

Komentari 0