Video

ONE su pobjednice JoomBoosova Videostar Beautyja

Najveći online talent show u regiji, VideoStar je došao do svog završetka! Na natječaju koji je okupio najbolje youtubere u regiji, a stručni žiri je proglasio pobjednika. Riječ je o dvije talentirane i zgodne Beograđanke, koje su pobijedile u kategoriji Videostar Beuaty by miss7

One su Una Mandić i Kristina Stojišić, 22 - godišnje Beograđanke nevjerojatno dobrog stila. Njihov blog Una and Kiki` Choice nastalo je 2014. godine, a ove godine su otvorile i vlastiti YouTube kanal.

I tu je uskoro u priču ušao i Videostar, online talent show nastao pod platformom JoomBoos. JoomBoos je regionalni kanal koji okuplja 255.000 pretplatnika, a ono na što su posebno ponosni je povezanost s publikom. Ali, ni velika brojka pretplatnika nije na odmet... Videostar natjecanje prvi put je održano 2016. godine, a pobjednici natjecanja Matija, Filip i Glorija su postali jedna od najutjecajnijih regionalnih YouTube lica. Cilj je da mladi i talentirani ljudi pokažu da se doista može živjeti od svog hobija.

To su željele i Una i Kristina, kada su se prijavile na Videostar Beauty natjecanje. Uz beauty blogerice, Videostar je tražio i najboljeg gamera, pjevače i momke koji izvode vratolomije. U Beauty sekciji je izbor bio doista velika, a titulu najbolje je odredio žira (u ovom slučaju najboljih) na čelu sa Sanjom Agić. 

Cure priznaju da se uopće nisu imale namjeru natjecati u Beauty kategoriji, ali čini se kako je viša sila htjela da baš ove dvije mlade Beograđanke odnesu pobjedu. To mogu zahvaliti svojim fantastičnim videima u kojima ima puno modnih savjeta predstavljenih na duhovit način. Također, mlade studentice prava žele pokazati da novac ne može kupiti stil. Zato cure najčešće kupuju u high street trgovinama.

A što će Una i Kiki sada nakon pobjede na VideoStaru: "Prije svega nova poznanstva, nova iskustva, upoznavanje novih ljudi. Slava, ha-ha", u glas se smiju djevojke.

P.S. Cure su pohvalile stil Zagrepčanki, za koji kažu kako je poseban i nimalo ukalupljen. 
Hvala cure, i želimo vam sreću u budućnosti, a pratimo vas na Instagramu i YouTubeu!

Photo: thinkstock

Komentari 0