Video

Izbor za Miss svijeta: Video naše Angelice je divan!

Naša cura s naslovnice već je okrunjena za Miss Hrvatske, a sada se priprema i za osvajanje titule Miss svijeta

Angelica Zacchigna je 22-godišnja studentica pjevanja iz Novigrada koja je ljetos okrunjena za Miss Hrvatske, a uskoro će nas predstaviti i na izboru za Miss svijeta. Točnije, već početkom prosinca putuje u Washington gdje će se u konkurenciji od čak 139 djevojaka pokušati izboriti za titulu "kraljice svijeta". 

Kako bi sve bilo spremno na vrijeme, pripreme su već u punom jeku, a upravo je predstavljen i službeni spot kojim će ova ljepotica predstaviti Hrvatsku.

Video je nastao u suradnji s Turističkom zajednicom Novigrada, a osim za ovo natjecanje ljepote u budućnosti bi mogao poslužiti i kao prava razglednica koja najbolje dočarava ljepote naše zemlje. Naime, u njemu je Angelica opisala svoj život i rodno mjesto pa ne čudi što je ovaj očaravajući video već sad dobio zaslužene pohvale. Štoviše, mnogi su primijetili kako nikada dosad u promotivni spot nije uključeno toliko emocija.

Kako je već otkrila, Angelica je zaljubljena u glazbu pa će srca žirija, osim ljepotom, pokušati osvojiti i plesnim talentom. Tako će se na pozornici izbora za Miss svijeta predstavit plesnom točkom te istarskom narodnom pjesmom Biži biži Maglina u izvedbi grupe Veja.

Inače, ova ljepotica već je krasila naslovnicu Budi.IN-a te nam je tom prilikom otkrila sve svoje stilske tajne, tko joj je inspiracija, ali i čime se bavi u slobodno vrijeme. 

Photo: Sanja Hitrec Leljak

Komentari 0