Video

Kako uspješno dnevni look pretvoriti u večernji?

Cjelodnevne obaveze i društveni život možda nekad ne idu ruku pod ruku jer teško je uskladiti dnevni i večernji, tj. malo sređeniji look. No, uz par trikova i modnih odabira ni to više nije bauk...

Biti sređena od glave do pete svaki dan je nekad zahtjevan posao. Dnevne obaveze ti ponekad onemogućuju da cijeli dan nosiš visoke pete ili haljinu s ludim dekolteom. No, nisu haljine i suknje jedini fashion imperativ koji pretpostavlja sređeno odijevanje. Tko kaže da hlače ne mogu biti odabir dama?

Prvi look je sasvim jednostavan, a toliko efektan. Kombinacija marinero hlača s prugicama uparenih s nježnim topom koji podsjeća na donje rublje i prozračnim kardiganom je dobar primjer casual stila. Nježni make up, raspuštena kosa i mala torbica su dovoljni modni dodaci.

Kada imaš jedan statement komada poput odličnog kimona floralnog uzorka, ne moraš brinuti o ostatku outfita. Najbolje je odabrati jednostavne traperice, basic majicu i neke cool gležnjače ili čak sandale upadljive boje i sigurno ćeš zablistati gdje god kreneš. Možda negdje na večeri u nekom orijentalnom restoranu?

Zadnji, ali ništa manje bitan look je kombinacije poslovnog odijela, bijelih tenisica i male torbice, znana kao smart casual look. Iz ureda na after party, zašto ne?

Photo: miss7

Komentari 0