Video

eNVy Room: miss7, dobrodošla na naše pripreme za reviju

Još nas samo jedan dan dijeli od revije slavnog modnog dua eNVy Rooma, a ekipa miss7 je došla provjeriti što se događa prije revije

Dok sve nije savršeno, nije spremno - to je misao vodilja kojom se vode eNVyRoomovci Vjeko i Nikica koji su u kolekciji koja će uskoro biti predstavljena pripremili čak 25 novih komada. Kao i uvijek, crno i bijelo su osnova, ali sada su tu i biseri koji dolaze u pregršt boja.

„Haljina, kao i uvijek“, kažu Nikica Ivančević i Vjeko Francetić, "komad je koji je dominantan dio kolekcije". Osim haljina tu su i kombinezoni, sweatshirtovi i suknje. Sveukupno je 20 lookova iz kolekcije i pet predivnih vječnanica kojim će nas razveseliti ove sezone eNVy Room. 

„Žena je divna, romantična i voli super robu“ nadovezuje se Vjeko uz smijeh objašnjavajući kako on vidi djevojke i žene koje nose  eNVy Room dok Nikica Ivančević ipak ne želi nikoga stavljati u kalupe: „Svatko tko se pronađe u našoj odjeći je dobrodošao“. I mi se slažemo. Teško je ostati imun na ove prekrasne crno-bijele kombinacije koje i dalje oduševljavaju.

Simpatični dvojac eNVy Room također spominje kako je ovo povratak korijenima jer nema boljeg nego odjeću prezentirati na stvarnoj osobi. Prati nas i sutra i saznaj kako izgleda kolekcija modog branda koji radi najsanjarskije haljine i naravno, vjenčanice!

Photo: Video screenshot

Komentari 0