11. lipnja 2013.

Uskoro kolekcija Isabel Marant za H&M

Guliver Image/Getty Images.

Švedski modni brend H&M nastavlja niz uspješnih suradnji sa svjetski poznatim dizajnerima. Nakon Karla Lagerfelda, Roberta Cavallija, Stelle McCartney, Comme des Garcons, Matthewa Williamsona, Viktor & Rolfa, Jimmy Chooa, Sonie Rykiel, Lanvina, Versacea, Marnija i Martina Maisona Margiele na red je došla Isabel Marant čija kolekcija izlazi 13. studenog 2013.

Da biste ugrabili komad koji je neki poznati dizajner kreirao za H&M morate biti spremni satima kampirati pred odabranom trgovinom, biti brzi i odlučni u trenutku kada vas napokon puste unutra ili pak biti spremni platiti višestruko veće iznose za iste komade na online aukcijama. Drugačije sigurno neće biti niti s kolekcijom Isabel Marant, koja je omiljeno ime među trendsettericama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kolekcija Isabel Marant bit će dostupna u 250 trgovina i u web shopu H&M-a, a obuhvatit će odjeću i modne detalje za žene i tinejdžerke te kolekciju muške odjeće. Ovo će ujedno biti prvi put da Marant kreira za muškarce.

"Počašćena sam ovom suradnjom. Pokušala sam osnovu svog stila unijeti u ovu kolekciju, a moj stil se temelji na kombiniranju različitih ideja", objasnila je dizajnerica koja je inspiraciju za kolekciju crpila iz Pariza, njegovih ulica, boja i naselja.

 | Autor:

Isabel Marant najpoznatija je po svojim tenisicama na petu koje su prošle godine bile jedan od najvećih hitova. Nisu im odoljele Miranda Kerr, Kate Bosworth i Ginnifer Goodwin koje su tim tenisicama dale više publiciteta nego ijednom drugom komadu. Osim po tenisicama na petu, Isabel je najpoznatija po svojim jednostavnim, gotovo bazičnim, komadima koji se lako kombiniraju i dobro uklapaju u svaki stil.

Komentari 0