25. rujna 2015.

Top 5 savjeta za nakon prekida

Instagram.
1/7

Iako smo sve prošle tu fazu, zanimljivo je da nam se svaki put čini kao da „umiremo“ iznova. Možda se jednostavno moramo pomiriti s tim da nema jednostavnog načina da prebolimo prekid veze. Ipak, ovih pet savjeta sigurno pomaže.

1.Izlazite!

Izlazite i izlazite puno. Vjerujte mi, čak i grad kao što je Zagreb posjeduje klubove. Osim što posjeduje klubove, posjeduje i čitav niz različitih, zanimljivih, nadahnjujućih, kreativnih individua s kojima možete doživjeti nezamislive trenutke.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Sve što trebate učiniti je obući svoje najdraže štikle, izvući prvu haljinu iz ormara, promrsiti kosu, nabaciti malo rumenila, ubaciti ruž u torbu i spremne ste za polijetanje! Pod zanimljivim individuama mislim na glumce, dizajnere, boeme bez pravog posla, umjetnike svih vrsta pa čak i sakupljače boca koji znaju sve o Jimmy Choou, Christianu Louboutinu i Salvatore Ferragamu (da takvi zaista postoje). Uostalom, izlasci su zabavni.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

2. Pustite svoju unutarnju raspuštenicu van!

Znate ono kad se u nedjelju u 9 ujutro iskradate iz stana u kojem ste prespavali nakon ludog izlaska, a koji nije vaš. U najboljem slučaju pripada vašoj najboljoj prijateljici ili možda ljubavniku kojeg ste sinoć pokupili u klubu. Da stvar bude gore, na sebi imate “Sinoć sam bila vani“ kombinaciju, umjesto „Upravo sam krenula na nedjeljnu misu“ kombinaciju. O polurazmazanom make upu da i ne govorimo. E pa taj sram je dobar! To znači da je izlazak bio fantastičan! Budite slobodne, radite što vam padne na pamet, samo sve izbacite van!

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

3.Radite!

Produktivnost je osim zabave izuzetno bitna. Radite, radite i onda radite još malo. Na taj način ćete svu svoju plačljivu energiju usredotočiti na nešto korisno i nećete stići razmišljati o njemu, tuzi, sreći, sendviču od tune, haljini iz nove Zarine kolekcije. Najbolja kombinacija je puno rada i puno izlaženja. Dok žena živi na taj način, jedino o čemu stvarno razmišlja je san. Svi ostali bedovi čine se manje važnima. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

4. Jedite dobro!

Jedite zdravo, fino i kreativno. To znači jesti dobro. Marinirani seitan, karfiol s prezlama, popečci od soje, tuna, matovilac, kelj, brokula. Sve što njemu inače smrdi, ubijajte se u tome. Osjećat ćete se super i izgledat ćete savršeno. "Ubijanje" u velikoj čokoladi ili cijeloj kutiji keksa je super za one večeri kad dođete doma i zabrijete da su svi u vezi osim vas, što totalno nije istina! 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

5.Razgibajte svoje tijelo!

Što se tiče razgibavanja, meni su osobno najdraži joga, pole dance i plesanje po sobi. Znate za plesanje po sobi? To je ono kad si pustite MTV, krevet je stage, (može i stol, ali stol je lomljiv, vjerujte probala sam, bilo je kobno) dezić je mikrofon, a vi ste diva s rasponom glasa iz svemira.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Ako ovo ne profunkcionira, ne znam što hoće!

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0