Portal Gastro.hr u svom novom specijalu o savršenoj pizzi donosi sve o jednom od najpopularnijih jela na svijetu.
Tanka korica, umak od rajčice, nadjev po želji – pizza ima toliko lica da može zadovoljiti svačiji ukus! Upravo zato je jedno od najpopularnijih jelana svijetu, koje se jednako jede na kolodvorima i ulicama, koliko i u ekskluzivnim restoranima.
Uz Gastro.hr saznajte koji sir je najbolji za vašu pizzu. Osnovna pravila kod odabira sira za pizzu su izbjegavati one vrste koje sadrže visok udio masti jer se one otapaju prilikom pečenja pa je rezultat vidljiva masnoća na pizzi.
Otkrijte koju pizzu vole poznata lica hrvatske scene, kao i kako uspješno zamijesiti tijesto. Pizza majstor Dalibor Rajković otkrit će vam ne samo kako napraviti tijesto, nego i koje su najbolje kombinacije okusa za savršenu pizzu, a i Vedran Balen iz Spizze ima par aduta u rukavu. Za kraj saznajte 10 najboljih pizzerija koje vas nikada neće iznevjeriti i koje će vas uvijek iznova oduševiti ovom talijanskom poslasticom.
Cijeli specijal pročitajte na portalu Gastro.hr.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.