Stars

Zsa Zsa objavila preslatku fotografiju i otkrila tko joj je ukrao srce

  • Zsa Zsa nas oduševljava svojom jednostavnošću i fotografijama bez šminke u kojima inspirira djevojke i žene da se ugodno osjećaju u svojoj koži bez obzira na izgled
  • Posljednom takvom fotografijom pokazala nam je i tko je to osvojio njezino srce
  • Stiglo je to nakon uzbudljivoga svjetskog događaja na kojem je Zsa Zsa prošloga tjedna sudjelovala - na MTV EMA dodjeli nagrada

Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, oduševljava nas svojom jednostavnošću i prirodnim izgledom, a nerijetko objavljuje i fotografije bez šminke. Budući da su takve pravo osvježenje u svijetu društvenih mreža, zbog njih dobiva i hrpu pozitivnih reakcija.

Svojim primjerom potiče mlade žene da se ugodno osjećaju u svojoj koži bez obzira na izgled, što Instagram platforma, znamo već, baš i ne prakticira. Ovaj put Zsa Zsa je u kućnom izdanju pozirala sa svojim novim ljubimcem, koji je, kako je napisala, ukrao njezino srce.

"Kaj gleaš buraz? K'o bi reko da se možeš tak zaljubit u ptičicu", napisala je pjevačica ispod preslatke fotografije s papagajem Kokom.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

U ranijim je objavama često isticala koliko voli biti prirodna, a nama je ionako lijepa u svakom izdanju. A ležernu i opuštenu atmosferu Zsa Zsa je apsolutno zaslužila nakon što je prošloga tjedna sudjelovala u jednome od najvećih glazbenih događaja u svijetu, na dodjeli MTV EMA nagrada.

Možda vas zanima Video: Saznale smo iz prve ruke koji je najgori trač koji je Zsa Zsa čula o sebi i Lani Jurčević Rubrika Life&style Life&style

Ova je "Mala iz Pušćina", kako se sama prozvala, imala priliku prošetati crvenim tepihom uz bok nekima od najpopularnijih imena svijeta glazbe. U jednom je intervjuu priznala i da joj se tako ostvario dječji san za koji je mislila da se nikada neće dogoditi. A mi joj već predviđamo i svjetsku karijeru - zasluženo!

U njezinim fantastičnim nastupima uživamo već dugo, a da ne zaostaje za velikim imenima svjetske scene pokazala nam je i u svom posljednjem spotu i pjesmi koje je snimila s Vlahom Arbulićem.

Vlaho Arbulić i Zsa Zsa snimili su spot za novu pjesmu "Flowerpot" Možda vas zanima Vlaho Arbulić snimio je sa Zsa Zsom spot za pjesmu "Flowerpot". Dobro izgleda i dobro zvuči! Rubrika Stars Stars

Dodjela MTV nagrada održala se u Budimpešti, a Ed Sheeran, Maluma, One Republic, Kim Petras i Yungblud bili su samo neki od umjetnika koje je ZsaZsa mogla vidjeti uživo.

Štoviše, britanski pjevač Yunglub prilično ju je oduševio pa mu je Zsa Zsa posvetila i jednu Instagram objavu, ali i pozvala da dođe u Hrvatsku. Da se zabavila i apsolutno uživala pokazala nam je i drugim fotografijama i objavama, a kako i ne bi kad joj se ostvario san koji vjerojatno dijeli i s mnogima drugima!

"Ogroman dan za mene! Ljudi moji, it's fu**** MTV ! Ja, mala iz Pušćina", napisala je ispod snimke prije odlaska na veliki događaj.

Budući da je mi volimo vidjeti na pozornici i znamo koliko je glazba čini sretnom ( a i nas ), možemo joj samo poželjeti i još sreće, uz sav trud koji ulaže, kako bi joj se ostvarili baš svi snovi

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0