Stars

Znači, ovako Severinin hit zvuči u izvedbi njezinog svekra...

Pjevačica Severina Kojić objavila je na svojem Instagram profilu video na kojem njezin svekar Dragan Kojić Keba pjeva i svira njezinu pjesmu iz 1999.

Severina Kojić ne krije da je bliska sa svojim svekrom, pjevačem Draganom Kojićem Kebom pa nerijetko na društvenim mrežama dijeli njihove zajedničke trenutke. Ovoga puta počastila je svoje fanove njegovom izvedbom jednog od njezinih najvećih hitova iz '90.-ih.  "Ovu pjesmu sam napisala i otpjevala 1999 godine", napisala je pjevačica uz video u kojemu Keba njezinu pjesmu izvodi uz pratnju gitare na sebi svojstven način.

"Izvini svekre, a je l' znaš ti možda neku moju pismu otpivati?", upitala ga je Severina, na što joj je on odgovorio: "Oo snajka, bokca ti tvoga, sve tvoje pjesme znam, a pogotovo ih znam unakaziti", počeli su razgovor na snimci, a potom je otac njezinog supruga Igora izveo jedan od njenih najvećih hitova 'Ja samo pjevam'. "Lipo, lipo", oglasila se pjevačica na kraju.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje Kebinom izvedbom pa su mu uputili brojne čestitke u komentarima. "Pa ovo je super pozdrav i pusa velikaaa oboma", "Meni ovo bolje od originala.. To Keba!" i "Sorry Severina. Bolja mi je ova njegova verzija!!", samo su neki od komentara obožavatelja. Neki od njih poželjeli su da snime i zajednički duet. "Iskreno možda ne bi bilo loše da snimite duet", stoji u jednom komentaru.

Možda vas zanima Severina, Franka, Olja... domaće trendseterice obožavaju ovaj kaput Rubrika Moda Moda

Koliko je video postao popularan u vrlo kratkom vremenu, svjedoči činjenica da je pregledan preko 200 tisuća puta, a ne sumnjamo da će ta brojka još više rasti. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0