Stars

Ženstveno lice trapera! Nives Celzijus zablistala u hlačama s kojih je doista teško maknuti pogled

  • Nives Celzijus još je jednom uspješno dokazala kako traperice mogu biti ženstveni odjevni komad
  • Odabrala je model visokog struka koji je po cijeloj površini ukrašen velikim komadima bisera
  • Starim trapericama mogla bi udahnuti novi život, ako ih se odlučiš ukrasiti sličnim detaljima

Premda smo je u javnim pojavljivanjima navikli vidjeti u izazovnim kreacijama koje malo toga prepuštaju mašti, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ovoga je puta pažnju privukla traper modnom kombinacijom. "Slatka k'o bombona", riječi su kojima je 38-godišnjakinja popratila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj traper jaknici na koju je s vanjske strane aplicirana imitacija ovčjeg runa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slatka k'o bombona 🍬 @galleriaconcept @muccabags

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Možda vas zanima Izabel Kovačić prošetala u najpopularnijim čizmama sezone i s torbom od 19 tisuća kuna Rubrika Stars Stars

Traperice s kojih je teško skinuti pogled

Budno oko zasigurno nije propustilo uvidjeti kako Nives ne nosi baš ništa ispod krznene jaknice, no pažnja njezinih pratitelja ipak je bila usmjerena na odabrane traperice. Članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ovoga se puta odlučila na jednostavne traperice visokog struka, poznate i kao mama jeans. Posebnost ovog modela ogleda se u tome što je ukrašen nizom velikih bisera s kojih je doista teško maknuti pogled.

"Sunce se smije i grije sve jače, Nives veselo skače i bombone žvače, jer ni Hulk, ni Garfield mače, niti Calimero pače nemaju takve hlače", napisao je pjevačici jedan od oduševljenih obožavatelja, dok se drugi našalio kako je zapravo zapela za čičak.

Možda vas zanima 4 pogreške koje kod kupovine traperica rade mnoge žene - ali ti nemoj Rubrika Moda Moda

Novi život starog komada trapera

Ovu atraktivnu jesensku kombinaciju Nives je upotpunila bež čizmicama i crvenom torbom preko ramena, a za svoj odabir dobila je niz komplimenata. "Zgodna", "Odjevna kombinacija ti je super", "Stvarno si slatka k'o bombona", "U tim trapericama izgledaš sjajno", "Genijalne hlače", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Ako u svom ormaru imaš stare traperice kojima si poželjela udahnuti novi život, dodavanje perlica nameće se kao sjajno rješenje. Ovdje možeš pogledati kako to brzo i efikasno učiniti. Sve što ti treba su biseri, šivaći pribor i malo dobre volje.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0