Stars

Zendayina LV haljina s cifom podsjetila nas je na skandaloznu 'ziherica haljinu' Liz Hurley iz 1994.!

Godine 1994. Elizabeth Hurley i Hugh Grant bili su par u usponu, zgodni i hot. A stvari su postale još vruće kad su se pojavili na premijeri filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' čija je zvijezda bio plavooki Hugh. Vilice su se objesile kad je Liz izašla iz auta u zavodljivoj crnoj Versace haljini koja je umjesto šavovima bila spojena strateški postavljenim sigurnosnim iglama. Ili da upotrijebimo uvriježeni germanizam - zihericama.

U to su vrijeme, brendovi nisu vapili da odjenu Hurley koja je još bila relativno nepoznata, ali Versace je odjenuo Granta za premijeru i pristao odjenuti i njegovu "plus-one" pratilju. Iako je to bila jedina dostupna haljina u Versaceovom sjedištu i skupljena u zadnji tren, preko noći je učinila Hurley zvijezdom, a moglo bi se reći i da je slučaj obrnut - odonda svi pamte ovaj Versaceov model. Do danas Lizina se kombinacija smatra jednim od najvažnijih lookova na crvenom tepihu 90-ih.

 | Autor: Pixsell / Olivier Borde/Bestimage Pixsell / Olivier Borde/Bestimage Foto: Pixsell / Olivier Borde/Bestimage

Na jučerašnjoj reviji Louisa Vuittona na Pariškom tjednu mode miljenica crvenog tepiha Zendaya nosila je pripijenu haljinu do poda sa sličnom smionom i izazovnom energijom kao Lizina tada riskantna, a danas slavna kreacija. Pogled na  Zendayino golo tijelo priječili su patentni zatvarači, a ne sigurnosne igle, no jednako su golicali maštu. I malo izazivali da ih se jednim odlučnim potezom raskopča... Bijela haljina uz tijelo imala je dvosmjerni patentni zatvarač od vrata do poruba, debele zlatne kopče otkopčane na oba kraja kako bi se stvorili duboki dekolte i dramatičan prorez do bedra.

Louis Vuitton GO-14 torba Možda vas zanima Louis Vuitton GO-14 torba upravo je redizajnirana i vraća se u idealno vrijeme za jesen! Rubrika Moda Moda

Naravno da je riječ o LV dizajnu - ove je godine glumica je postala ambasadorica Louis Vuittona, vidjeli smo je u novoj kampanji za Capucines torbice, pa pariška kuća sada ima značajnu ulogu u njezinim lookovima za crveni tepih. S obzirom na to da su premijere njezinih filmova 'Challengers' i 'Dina 2' pomaknute za proljeće 2024. tek ćemo vidjeti kako će ovo partnerstvo utjecati na njezin izgled, no s sudeći po ovoj bijeloj haljini, bit će dobro.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

 

Photo: Pixsell / Olivier Borde/Bestimage

Komentari 0