Stars

Zemlja pod nogama, crno pod noktima - Martina Tomčić kakvu još nismo upoznali

  • Operna pjevačica Martina Tomčić velika je ljubiteljica vrtlarstva
  • Na Instagramu se pohvalila rajčicama koje sama uzgaja 
  • "Meni boravak u prirodi, zemlja pod nogama i crni nokti daju životni balans i radost" , napisala je ispod fotografije svoje uspjele rajčice

Martina Tomčić ne skriva svoju ljubav prema vrtlarstvu. Pjevačica u svoje slobodno vrijeme uzgaja povrće, a na svome Instagram profilu podijelila je kako to izgleda kada se ona primi vrtlarskog posla te pokazala stabljike rajčica koje sama uzgojila.
"Ambiciozno sam zasadila stotinjak flanci (sadnica) rajčica iz sačuvanog sjemena od prije nekoliko godina, a u moj povrtnjak ih stane tek nekoliko. " kaže Martina. Zbog toga je odlučila najposebnijim vrtlarima pokloniti nekoliko svojih "bebica rajčica".

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Da joj vrtlarstvo ide od ruke, dokazala nam je to uspješnim rastom rajčice i to ne jedne, nego njih sto, a znamo da to nije mala odgovornost. Martina ih je svaki dan zalijevala i promatrala kako bi postigla što bolji rezultat. A kao što vidimo, to joj je i uspjelo!  

Možda vas zanima Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari Rubrika Life&style Life&style

Osim što je veoma uspješna kao pjevačica, dokazala nam je da joj i druge stvari idu od ruke, što je u ovom slučaju vrtlarstvo. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

 

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentari 0