Stars
Danijela Dvornik pokazala je koliko joj znači jedan muškarac u njezinom životu

Zadovoljna Danijela Dvornik komentirala muškarca u svome životu: Najbolje što mi se dogodilo!

  • Baka je, vozi romobil, pleše uz disco glazbu i pokazuje da su godine samo broj
  • Danijela Dvornik rado će podijeliti crtice iz života sa svojim pratiteljima na Instagramu
  • Iz svoje ljetne oaze na Braču, Danijela je sada otkrila tko je osoba koja je 'najbolje što joj se dogodilo'

Danijela Dvornik (54) pravi je primjer da su godine samo broj, a da je ne namjerava dopustiti je upravo dob sputava da uživa u životu punim plućima pokazuje na svome Instagram profilu. Dok još uvijek provodi dane u svojoj ljetnoj rezidenciji na Braču, Danijela vozi i električni romobil, pleše na disco ljetnim večerima, ali i ne propušta redovite treninge

Danijela Dvornik odmara se u svojoj vikendici na otoku Braču Možda vas zanima Danijela Dvornik pokazala ‘mrcinu’ s kojom obilazi otok, ali u oko je upadala i njezina dotjerana linija Rubrika Stars Stars

Nakon posljednjeg seta vježbi Danijela se javila svojim pratiteljima na Instagramu. Našalila se kako je uzela malu pauzu 'od mučenja' i otkrila kako na treninge ide jako sretna. 
 
‘’Vidi se napredak, a onda me to još dodatno motivira, tako da sam uredna na treninzima. Slušam se što mi trener kaže i stvarno se vide rezultati i što je najvažnije ja to osjećam’’, ispričala je Danijela u Instagram storyju. 

Dodala je kako nema labavo, a onda uputila pohvalu svome treneru. 

‘’I super mi je trener. Frane mi je dosad najbolje što mi se dogodilo’’, navela je Danijela. 

Danijela Dvornik uživa na Plitvicama s tajanstvenim fotografom: Zgodan je i mlad, ne da mi da ga pokažem

Splićanka je pokazala koliko je važno biti discipliniran ali i naći odgovarajući profesionalnu osobu koja će svojim programom i pristupom motivirati na vježbanje. 

Da je uistinu zadovoljna rezultatima, mama jedne od naših najuspješnijih influencerica Elle Dvornik nedavno se i preko društvene mreže se i  slikovito pohvalila.

Danijela Dvornik nerijetko se pohvali rezultatima redovnog vježbanja | Autor: INSTAGRAM INSTAGRAM Danijela Dvornik nerijetko se pohvali rezultatima redovnog vježbanja

No, Danijela je i pokazala onu drugu stranu – potreban trud i ulaganje,a na tom putu sigurno joj i jako puno pomaže i Frane. 

‘’Ono, kad odradiš vojnički trening, bez zadrške, kad znaš da je svaka kap znoja jedna stepenica više. (nisam prebacila koplje, niti otrčala maraton za novi olimpijski rekord). Trebalo mi je par minuta da dođem k sebi ali nakon toga, osjećaj je fenomenalan’’, napisala je Danijela. 

Danijela nam uistinu pokazuje kako opušten i pozitivan stav prema životu uz potrebno ulaganje u sebe daje odlične rezultate.

Photo: INSTAGRAM
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    o čemu ova priča???? toliko muke da bi osrednje izgledala?????