Stars

Zac Efron fotkom iz saune zapalio mreže, dobio je 3 milijuna lajkova, a posebno se raspravlja o gaćicama

  • Glumac Zac Efron podigao je prašinu u svojom objavom na Instagramu u kojoj samo u hlačicama pozira u sauni
  • Ovaj 32-godišnjak je pokazao isklesano tijelo, a mnogi od pratioca su poželjeli naći se s njim zajedno ondje
  • Položaj vezica na hlačama prouzrokovao je manju raspravu budući je dio komentatora smatrao kako stvaraju iluziju i odaju krivi dojam

Sredina je radnog tjedna, a kao da nam ta činjenica nije dovoljna da nas natjera da ostanemo ispod pokrivača, pogled kroz prozor otkriva kako je vani stigla prava tmurna jesen. Ali kako bi vam ipak malo olakšale današnje jutro pripremile smo vam pravi mamac za oči - Zaca Efrona. Glumac je podigao temperaturu, ali i prašinu, svojom objavom na Instagram u kojoj pozira u sauni odjeven isključivo u bijele kratke hlače.

Možda vas zanima Jesenski hit je koža! Složili smo super kombinacije s jaknom, suknjom i hlačama Rubrika Moda Moda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♨️ 🙏 @clearlightsaunas100

Objavu dijeli Zac Efron (@zacefron)

Gluma pala u drugi plan

Zac je spremno pokazao svoj isklesani torzo na kojem marljivo od 2017. godine kada je zbog uloge u filmu Baywatch morao pristupiti rigoroznim treninzima i dovesti do savršenstva figuru. Pratioce putem društvenih mreža i sada rado obavještava o svojim treninzima i sportskim aktivnostima te je veliki pobornik aktivnog način života. Premda trenutačno više vremena provodi u teretani nego na filmskom setu, obožavatelji se nadaju kako će 32-godišnji glumac ponovno dobiti priliku ostvariti zapaženu ulogu u nekom od nadolazećih blockbustera.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Nismo mislili da ćemo vidjeti OVAKVE slike Penny iz Teorije velikog praska. A objavio ih je njen dragi Rubrika Stars Stars

"Hm, što se to skriva na fotografiji?"

No, vratimo se na fotografiju koja je "uzbudila" komentatore na popularnoj društvenoj platformi. Objava je prikupila nešto više od 3 milijuna lajkova te 22 tisuće komentara. I dok je dio njih isključivo izražavao oduševljenje Zacovom pojavom, a dio poželio biti s njim u sauni, postojali su i oni koji su pomno analizirajući fotografiju raspravljali o položaju vezica od hlača, aludirajući kako na letimičan pogled stvara iluziju i odaje potpuno krivi dojam.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0