Stars

Za nju godine ne prolaze! Minea izgleda bolje nego ikada

Velika zvijezda devedesetih danas se odlično snalazi u ulozi voditeljice, a mi naprosto moramo uočiti da izgleda bolje nego ikada.

Svi smo ju pamtili po velikim hitovima poput ''Vrapci i komarci'', ''Rano'', ''Ako ovo je kraj'', a onda je, pokazavši svoje voditeljske sposobnosti, još jednom dokazala da je kao stvorena za male ekrane. Renata Končić, daleko poznatija kao Minea, danas ima 41 godinu i izgleda bolje nego ikada prije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on  

Simpatična pjevačica, rođena i odrasla u zagrebačkoj Dubravi, svoju je karijeru započela davne 1994. godine, a njen streloviti uspon dogodio se nakon suradnje s Tončijem Huljićem na albumu ''Vrapci i komarci''. Karizmatična i vedre ljepote, postala je prava miljenica publike koja njene najveće hitove i danas zna od riječi do riječi. I prilično smo sigurni da nema nijednog pravog tuluma bez barem jedne njene pjesme. Minea glazbu stvara i sada. Njen posljednji hit zove se ''Čovjek s dva lica”, a novi će album, prema informacijama koje prenosi Gloria, svjetlo dana ugledati iduće godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Njen put na male ekrane započeo je pojavom u popularnom showu Tvoje lice zvuči poznato gdje se zapravo i dogodio njen veliki povratak. Nakon toga je dobila angažman u emisiji Dom iz snova koja je bila humanitarnog karaktera i usput je ganula mnoge. Minea je, naime, obnavljala domove ljudima koji su se nalazili u lošoj ekonomskoj situaciji. Krajem iste godine postala je voditeljica emisije IN magazin, a taj angažman traje do danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Kad je riječ o privatnom životu, Minea ga, kao uvijek, uspješno skriva.  Poznato je samo da je u vezi s bivšim nogometašem Slađanom Ašaninom te da ljubav traje već sedam godina. Za Gloriu je jednom prilikom izjavila kako žali što dosada nije imala djece, ali tko zna što joj sudbina sprema!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sanela29

    sanela29

    Žena je kao vino <3