Stars

Za davnu romansu Brooke Shields i Liama Neesona mnogi nisu znali, evo zašto je pukla ljubav

  • Brojne holivudske romanse često ostaju zaboravljene zbog svojeg kratkog vijeka ili tajnosti kojom su bile obavijene
  • Neke su totalno neočekivane te se iza njih kriju sasvim neobične priče
  • Jedna od takvih je i veza slavnih holivudskih glumaca Brooke Shields i Liama Neesona

Model i glumica Brooke Shields uvijek je bila poznata po svojoj ljepoti te snažnom prisutnošću kojom je zračila u svakoj svojoj ulozi. Nedavno je snimila i kampanju za prvi model grudnjaka brenda SKIMS, modnog brenda Kim Kardashian te je još jednom dokazala da i s 57 godina izgleda odlično.

Na svojem je Instagramu objavila fotografije i video iz kampanje u kojem govori o samopouzdanju i ženskom tijelu. "Mislim da je jedno od najsavršenijih tijela ono sadašnje supruge mojeg bivšeg supruga", rekla je Shields misleći na suprugu Andrea Agassija, Steffi Graf. "Imala sam njene noge na svojem zrcalu pa valjda 15, 20 godina i onda je on morao otići i oženiti te noge", ispričala je u šali Brooke Shields.

Možda vas zanima Prisjetili smo se davno zaboravljene veze Toma Cruisea i Sophije Vergare - što je stalo na put romansi? Rubrika Stars Stars

No, naravno, nakon propalog braka s Agassijem, Brooke se ponovno zaljubila i udala, a i prije toga, tijekom svoje karijere povezivana je s nekoliko poznatih holivudskih zvijezda, poput Johna Travolte te Scotta Baioa, ali i tada buduće zvijezde akcijskih filmova, Liama Neesona.

Brooke Shields i Liam Neeson bili su u kratkoj ljubavnoj vezi prije nego što se onda udala za Andrea Agassija, a kasnije, točnije 2001., uplovila u bračnu luku s Chrisom Henchyjem, navodi Page Six. Brooke i Chris i danas su u braku te imaju dvije kćeri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @iconicpairings

Kako su se Brooke Shields i Liam Neeson upoznali

Tijekom ranih 90-ih, Brooke Shields bila je u vezi s glumcem Deanom Cainom, a par se upoznao još tijekom studentskih dana na Princetonu. Nakon veze s Cainom, Brooke Shields je živjela u New Yorku, gdje je upoznala Liama Neesona, a par je ubrzo započeo vezu, što je Shields i ispričala u svojoj knjizi 'There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me'.

"On je bio visoki irski glumac i alkoholičar trinaest godina stariji od mene", ispričala je. Prema njenim riječima, osvojio ju je svojim naglaskom, poezijom i lošim izborom vina. Njih dvoje zajedno su ispijali koktele i šetali Central Parkom prije nego što ju je "pitao da se udam za njega bez prstena". Nakon toga, Neeson joj je rekao kako se mora vratiti u Kaliforniju i poslije joj se više nikad nije javio.

Iako se činilo kako Liam Neeson i Brooke Shields nikad ne bi ponovno mogli biti zajedno, posebno nakon njegove prosidbe i naglog odlaska, Shields je za People otkrila kako se glumac vratio u njen život te ju zaprosio još jednom.

"Zaprosio me ponovno. Vratio se nakon što me prvi put ostavio i opet me pitao da se udam za njega. Rekla sam 'ne', jer poznavajući tebe, vjerojatno ćeš se zaljubiti u svoju sljedeću filmsku partnericu i oženiti ju, tako da izostavljam sebe iz ovoga'", rekla mu je Shields, a ispostavilo se i da je bila u pravu.

Naime, Liam Neeson je svoju buduću suprugu, glumicu Natashu Richardson, upoznao kad su zajedno radili na predstavi "Agatha Christie". Par se vjenčao 1994., a u braku su bili do 2009., kad je Natasha poginula u fatalnoj skijaškoj nesreći u Kanadi.

Liam Neeson i Natasha Richardson | Autor: Pixsell/PA Pixsell/PA Liam Neeson i Natasha Richardson

Možda vas zanima Neočekivana romansa: Prisjetili smo se stare ljubavi Julije Roberts i Matthewa Perrya, evo zašto su prekinuli Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0