Stars

WOW! Voditeljica Mila Horvat oduzela je dah okupljenih pojavivši se u izazovnoj haljini

  • U zagrebačkom hotelu Esplanade jučer je održana dodjela nagrada najuspješnijim sportašima u 2019. godini
  • Posebnu pažnju izazovnom haljinom plijenila je voditeljica svečanosti i sportska novinarka Mila Horvat
  • Odlučila se na dugu crvenu haljinu s istaknutim prorezom čiji dizajn potpisuje domaća kreatorica Matija Vuica

Sinoć su u Zagrebu dodijeljene nagrade najboljim sportašima u 2019. godini po izboru HOO-a. Titula najuspješnije sportašice je po osmi puta dodijeljena bacačici diska Sandri Perković, dok je onom najuspješnijeg sportaša po drugi put okrunjen gimnastičar Tin Srbić. No, pažnja nije bila usmjerena samo na dobitnike već i na voditeljicu svečanosti Milu Horvat. To ne čudi budući da se sportska novinarka pojavila u izazovnoj crvenoj haljini s naglašenim dekolteom i istaknutim prorezom koji je sezao sve do bedra. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Maja Šuput ponovno nas je iznenadila. Nikad je nismo vidjeli u ovoj ulozi! Rubrika Stars Stars

Mila je trenutačno autorica emisije o Europskoj ligi na Arena sport, i nemamo je često prilike vidjeti u posljednje vrijeme. Dizajn svečane haljine potpisuje kreatorica Matija Vuica koju voditeljica vrlo rado nosi na službenim pojavljivanima. Zanimljivo, u sličnoj haljini se nedavno pojavila i poznata američka influencerica Khloë Terae, čiju je fotografiju domaća dizajnerica rado podijelila na svom službenom Instagram profilu. Također, u istu haljinu se prema vlastitim riječima na prvu zaljubila i bivša pjevačica Viktorija Rađa koja je u njoj rado prošetala crvenim tepihom.

 

Možda vas zanima Vindija ti poklanja genijalne Jimmy Choo cipele! Evo što trebaš napraviti Rubrika Life&style Life&style

Model koji je Mila odabrala je u odnosnu na onaj koji su odabrale Khloë i Viktorija dorađen je crvenim mašnama te je s njega uklonjen duži rukav. Haljinu je voditeljica upotpunila elegantnom frizurom s poluraspuštenom kosom, a gorljivi obožavatelji primijetili su kako je umetnula ekstenzije te posvijetlila boju. Odjevnu kombinaciju upotpunila je s crvenim ružem, a mnogi su komentirali kako  izgleda jednostavno očaravajuće. Slažeš li se s njima?

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0