Life&style

Vindija ti poklanja genijalne Jimmy Choo cipele! Evo što trebaš napraviti

Nadolazeći blagdani za mnoge su, opravdano, najljepši dio godine. Okićeno božićno drvce, lampice, druženje s najdražim ljudima i puno, puno poklona. A kad smo kod poklona, imamo za tebe odličnu vijest. Vindija ti je ove godine pripremila odlično blagdansko iznenađenje - nagradni natječaj u kojemu će jedna sretnica osvojiti Jimmy Choo cipele! Da, dobro si pročitala!

Riječ je o crvenim salonkama od brušene kože (broj 39) koje će se idealno uklopiti u sve blagdanske stylinge i upotpuniti baš svaku kombinaciju. Osim toga, imat ćeš odlično rješenje za nošenje "nečeg crvenog" za doček Nove godine. Ps. ne zaboravi staviti svoj profil na public!

 | Autor: miss7 miss7

Kako do njih? Vrlo jednostavno! Sve što trebaš napraviti je objaviti fotografiju svog omiljenog Freska smoothie jogurta na Instagram profilu uz hashtagove #svindijomdonagrade i #freskasmoothie. Najkreativniju fotku nagrađujemo!

Ukusan i hranjiv Freska Smoothie sadrži super zdrave kombinacije jogurta, voća, povrća i žitarica. Novi Freska Smoothie dolazi u prelijepoj kartonskoj boci, ekološki najodrživijem pakiranju na domaćem tržištu! Prava je vitaminska bomba s najviše voća na tržištu i stane u svaku torbicu za ukusno i zdravo osvježenje kada poželiš. I ono što je najbolje od svega, Freska Smoothie dolazi u genijalnim kombinacijama: kruške, banane, kivija i špinata; višnje, banane, nara i cikle; šljive, jabuke, smokve i zobi te ananasa, banane i kokosa.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Koji okus je tebi najdraži? Fotkaj ga i osvoji neodoljive Jimmy Choo cipele! Nagradni natječaj traje do 29. prosinca, a dan poslije proglasit ćemo pobjednicu koja će u novu godinu zakoračiti u novim cipelama. 

Pravila nagradnog natječaja

Photo: Miss7/PR

Komentari 0