Stars

WOW! Slavna Fergie nosi hrvatski dizajn!

Naš poznati dizajner Juraj Zigman nam je otkrio kakav je osjećaj kad tvojim kreacijama plješće cijeli svijet

Na prestižnom glazbenom showu Rock in Rio svi su doslovno buljili u pjevačicu Fergie! Ok, bilo je to, između ostalog, i njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što su ona i njezin suprug Josh Duhamel svijetu obznanili da se razvode nakon 8 godina braka. No, tu je vijest, pitate li nas, nadmašila jedna prava modna poslastica.  A ona se zove Juraj Zigman! Upravo je naš poznati riječki modni kreator odjenuo  pjevačicu za taj glazbeni spektakl.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

"Super suradnja!  Fergie je bila izazov jer nije samo njezin kostim u pitanju već i kostimi plesača, znači kompletan styling nastupa", poručio je oduševljeni Zigman samo za miss7.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Nakon što je odjenuo mnoge hrvatske pjevačice poput Jelene Rozge, Severine i Nine Badrić, Zigman je krenuo u svijet. Prva stepenica bila je britanska pop atrakcija Little Mix koja je svojim nastupom na britanskim glazbenim nagradama  oduševila cijeli svijet, a sada je stigao red i za odlazak preko bare. Kako se ono kaže, izgleda da je Zigmanu samo nebo  granica. 
"Ovo je sigurno početak suradnje s timom stilista koji prate moj rad već duže vrijeme", zaključio je poznati hrvatski kreator.

 | Autor: Instagram Instagram

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0