Stars 17. rujna 2017.

WOW! Slavna Fergie nosi hrvatski dizajn!

Getty/Guliver.

Naš poznati dizajner Juraj Zigman nam je otkrio kakav je osjećaj kad tvojim kreacijama plješće cijeli svijet

Na prestižnom glazbenom showu Rock in Rio svi su doslovno buljili u pjevačicu Fergie! Ok, bilo je to, između ostalog, i njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što su ona i njezin suprug Josh Duhamel svijetu obznanili da se razvode nakon 8 godina braka. No, tu je vijest, pitate li nas, nadmašila jedna prava modna poslastica.  A ona se zove Juraj Zigman! Upravo je naš poznati riječki modni kreator odjenuo  pjevačicu za taj glazbeni spektakl.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

"Super suradnja!  Fergie je bila izazov jer nije samo njezin kostim u pitanju već i kostimi plesača, znači kompletan styling nastupa", poručio je oduševljeni Zigman samo za miss7.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Nakon što je odjenuo mnoge hrvatske pjevačice poput Jelene Rozge, Severine i Nine Badrić, Zigman je krenuo u svijet. Prva stepenica bila je britanska pop atrakcija Little Mix koja je svojim nastupom na britanskim glazbenim nagradama  oduševila cijeli svijet, a sada je stigao red i za odlazak preko bare. Kako se ono kaže, izgleda da je Zigmanu samo nebo  granica. 
"Ovo je sigurno početak suradnje s timom stilista koji prate moj rad već duže vrijeme", zaključio je poznati hrvatski kreator.

 | Autor: INstagram INstagram

 

Komentari 0