Stars

WOW! Sandra Perković nas vraća u ljeto i stvarno izgleda predobro!

Sandra Perković jedna je od najuspješnijih hrvatskih sportašica. I najzgodnijih, usudimo se reći. Njene nove fotke stvarno su fantastične...

Instagram profil Sandre Perković posljednjih nam dana poručuje da jesen još uvijek nije stigla do nje. Aktualna olimpijska pobjednica i u listopadu uživa na zasluženom godišnjem odmoru, a svoje obožavatelje časti slikama s krstarenja hrvatskom obalom. Na njima blista od sreće, a mi moramo priznati da nikad nije izgledala bolje. U savršenoj ljetnoj kombinaciji, preplanulog tena i s vjetrom u kosi, izgleda kao s naslovnice!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

U opisu slika više puta je naglasila da je u opuštenom raspoloženju, a u pozadini jedne od slika vidi se da ima i muško društvo. Osim zanosne figure, na slici je pokazala i tetovažu koju ima već duži niz godina. Na rebrima nosi Niku, mitsku božicu pobjede, koju, dakako, nosi i na svojim olimpijskim medaljama. Ispod tetovaže nalazi se i natpis koji je nemoguće potpuno pročitati. Ipak, generalna mu je poruka da je Sandra nesalomljiva. Slažemo se da ova tetovaža ima savršeno zaokruženu simboliku! 

Možda vas zanima 5 stvari koje možda nisi znala o Sandri Perković Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

S obzirom da je pred njom možda uistinu naporna sportska godina, Sandra definitivno treba napuniti baterije. Želimo joj ugodan odmor, ali i da uskoro s nama podijeli tajnu svoje besprijekorne linije i izgleda! 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0