Stars

WOW! Pogledaj Indiru u miss7 beauty eksperimentu

Kim Kardashian se hrabro izložila šminkanju samo polovice lica, a bogme i naša pjevačica Indira Levak. Iako Indira navija za make up look, mi još razmišljamo koja nam je polovica Indirinog lica ljepša... A tebi?

Nekome je make up najbolji prijatelj, drugi, pak, tvrde da se bez njega osjećaju prirodnije. Treba li uopće make up biti maska koja mijenja vaš karakter? Kolika je moć make upa odlučili smo doznati ASAP, a baš poput svjetskih zvijezda (pogledaj sasvim dolje video s Kim Kardashian), na naš je mali beauty eksperiment pristala Indira Levak. Hrabra, samosvjesna, megapopularna i uvijek nasmijana pjevačica tako je samo za miss7 odlučila i svojim licem svjedočiti o snazi i moći make upa! Sa  ili bez njega? Koliko zapravo make up utječe na Indiru?! Sve to odlučili smo doznati u Arimed učilištu  -  edukacije za beauty i wellness zanimanja.  U toj premium beauty školi vizažistica Mirta Velčić Indiri je pola lica ostavila bez make upa, a na drugu polovicu nanijela glamourozan make up! Rezultat!? Vjerujte -  iznenadio je i Indiru! 

 | Autor: John Pavlish John Pavlish


miss7: Kakva je prva reakcija nakon pogleda u ogledalo?
Indira: "UUU... pa ovo je jednim udarcem dvije muhe! Hahaha... Ovako prirodno je idealno za moj odlazak u teretanu, ispijanje kavice na terasi, a onda okrenem drugi profil i mogu na snimanje! Samo po potrebi okrećem glavu!"  

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

miss7: Sviđa li vam se više make up ili no make up strana lica? 
Indira: "Ja sam definitivno za make up. Od 14-te godine nastupam, tako da imam već dugogodišnje iskustvo u šminkanju i još uvijek uživam u tim ženskim igricama i isprobavanju novih trendova ovdje u Arimed učilištu gdje sam uvijek na izvoru noviteta. Definitivno se bolje osjećam našminkana, šminka mi pomaže da ponekad sakrijem umor, nanesem malo boje i svježine na lice i odmah sam super! A i društvene mreže su nam postavile visoku ljestvicu estetike. Često susrećem fanove na raznim mjestima i oni zaslužuju da me uvijek vide u najboljem izdanju, a tada i naše fotografije izgledaju kako treba i odmah se objavljuju!"  

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

miss7: Koliko make up utječe na vas kao osobu? Kakva je Indira sa šminkom, kakva bez?
Indira: "Bez šminke sam opuštena, nikad mi nije palo na pamet da na trening ili na plažu odem našminkana, ali već kad idem u dućan volim se malo našminkati. Mislim da se svaka žena osjeća sigurnije i bolje kad sakrije tragove umora i stavi ruž koji joj dodatno uljepša osmijeh! Volim šminku i mislim da tu privilegiju koju imamo da koristimo dekorativne proizvode stvarno treba iskoristiti".  

 | Autor: John Pavlish John Pavlish
 
miss7: Što mislite o odluci glazbenice Alicie Keys kako se više uopće neće šminkati?
Indira: Tko voli nek izvoli - to je moja životna filozofija! Ja definitivno neću njezinim stopama, to je stvar izbora, treba biti svoj u svemu.    
 
miss7: Bez čega na licu ne izlazite iz kuće? 
Indira: "Bez korektora, rumenila i ruža. Trenutno imam ugrađene trepavice koje su mi olakšale svakodnevno šminkanje i oči su uvijek uokvirene". 

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

miss7: Koja su vaša top 3 beauty proizvoda?
Indira: MAC ruževi u svim nijansama crvene, Dior BB krema i MAC mineralni shimmer.  

miss7: Smatrate li da je make up ukras ženskog lica ili maska?
Indira: "Definitivno s kvalitetnim i ispravno nanesenim make upom je ukras, možete naglasiti što želite, sakriti što želite. Predivna igra, ali kada se bavite poslom kojim se ja bavim, ponekad stvarno nakon dugotrajnih snimanja pod reflektorima imate osjećaj da imate masku na licu. Baš mi je u friškom sjećanju snimanje spota za singl 2Luđaka. Snimalo se na +40. Make up mi se topio, vizažistica je imala pune ruke posla, stalno je popravljala, dodatno pudrala. Na kraju dana, kad sam se pogledala u ogledalo imala sam osjećaj da bih mogla odvojiti u komadu make up sa sebe! Ali to stvarno nije često. Najbitniji je dio skidanje make upa. Tome pridajem mnogo pažnje i nikada nisam legla našminkana. Koža pamti, budite dobri prema njoj". 

 

   

 

Photo: John Pavlish
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mila

    O.K. ali na lijevoj strani lica /njezina desna/ a koja navodno nije našminkana ima umjetne trepavice od pola metra.