Stars

Wow, Neda Parmać izgleda danas bolje nego na početku karijere! Otkrila nam je tajnu, a i neke novosti

  • I dok su neke njezine kolegice na produženom odmoru, pjevačica Neda Parmać ne miruje! Ovih dana predstavila je i novu pjesmu, a nama je to bio sjajan povod za razgovor
  • U njemu smo se prisjetili i njezinih prvih godina na sceni, prodiskutirali aktualna zbivanja u glazbenoj industriji te se osvrnuli i na budućnost dviju grupa kojih je (bila) članica - Gelato Sisters i Feminnem
  • Naravno, prisjetili smo se i Nedinog nedavnog televizijskog angažmana, a nismo odoljeli ni saznati koja je tajna njezinog izgleda jer, složit ćete se, izgleda bolje nego na početku karijere

Upoznali smo je kao natjecateljicu u glazbenom showu 'Hrvatski idol', publiku je osvojila kao dio ženske grupe 'Feminnem', a danas gradi uspješnu solo karijeru. U kratkim je crtama ovo biografija pjevačice Nede Parmać s kojom smo razgovarali ovih dana.

Jedna od industrija koja je posebno pogođena 'korna krizom' je upravo glazbena te smo 35-godišnju Pločanku upitali kako se nosi s njezinim posljedicama. Priznala nam je kako nestrpljivo iščekuje povratak na pozornicu, no razlog tome nije isključivo poslovni, jer je za nju glazba uvijek bila nešto više od toga. "Uvijek sam bila štedljiva i svjesna koliko je naša industrija prevrtljiva tako da sam se izvukla za dlaku, ali se nadam da se uskoro vraćamo u normalu, jer čovjek može podnijeti samo toliko...", priznala nam je.

 | Autor: Darko Mareš Darko Mareš

Nova pjesma

Dok su pojedini njezini kolege izostanak koncerata odlučili prihvatiti kao poduži godišnji odmor, Neda je sa svojim timom zasukala rukave pa je tako krajem siječnja predstavila novu pjesmu 'Daj mi'. O svom novom singlu, kojeg prati i službeni video spot, pjevačica nam je kazala sljedeće:

"Pjesma je naizgled pjesmuljak, a zapravo bi rekla da je tematika ipak malo ozbiljnija. Prvenstveno sam je zamislila kao baladu, međutim, shvatila sam da imam previše balada na svom kanalu i dala tekstu jedno novo ruho. Iako se tako ne čini, a tek druga strofa daje naslutiti, u pjesmi se radi o ženi koja je voljela, rekla bi čak i bezglavo, ali ipak shvatila da ljubav nije jednosmjerna ulica i da ima pravo na bar onoliko koliko i sama daje."

15 godina kasnije

Nedavno su u javnost isplivale fotografije stare 15 godina, nastale dok je Neda s Pamelom Ramljak i Ivanom Marić činila originalnu postavu pop grupe Feminnem. Nismo mogli ne primijetiti kako pjevačica danas izgleda još bolje, a u prilog toj tezi svakako idu i kadrovi iz novog glazbenog spota. Morali smo je upitati u čemu je njezina tajna!

"Hahaha, da! Od toga nije teško bolje izgledati!", kazala nam je sa smiješkom, potom dodajući: "Iskreno, mislim da zračiš kako se osjećaš. Tada sam imala, mislim, dvadesetak godina, bila sam dosta nesigurna i još dosta toga me morilo. Definitivno mi nije pomagao niti stil odijevanja. Sada doduše malo više pazim, masiram si vrat, lice, nastojim koristiti što prirodniju kozmetiku, pijem puuuuno vode itd. A najvažnije, mislim da sam se napokon naučila dobro našminkati."

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Kada smo kod grupe Feminnem, mnogi su se zapitali hoćemo li ih ikada ponovno imati priliku vidjeti zajedno na pozornici. "Ništa ne isključujem. Sve je moguće, ali evo da vas krivo ne navedem, nemamo nikakvih planova za sada", iskreno nam je odgovorila Neda.

Zvijezda transformacija

U posljednje vrijeme možda je nismo mogli pratiti nastupima, ali smo zato dobili priliku uživati u njezinim sjajnim transformacijama u sklopu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Naravno, iskoristili smo priliku i Nedu upitali koja joj je osobno bila najdraža, a njezin odgovor nas nimalo nije iznenadio. "Najviše sam se veselila transformaciji u Fleur East, kasnije u Macy Gray, ali ipak Tereza ostaje najdraža. Psihomodo pop je također bila zabavna transformacija", otkrila nam je.

 

S druge strane, itekako nas je iznenadio podatak da pjevačica nema nužno želju nastupati s poznatim svjetskim glazbenim imenima. Njoj je na pozornici najljepše u društvu sestre Sanje Parmać i Jane Valdevit, preostale dvije članice glazbene skupine Gelato Sisters. PS: Ovaj trio moći ćeš 27. veljače pogledati u sklopu 'Comedy Music Showa', a o svemu možeš više saznati upravo ovdje.

Ništa ne prolazi bez pjesme

Nedin profesionalni život uvelike je obilježen glazbom, jer kada ne pjeva na pozornici ili snima u studiju, predaje u glazbenoj školi 'Mikrofončići'. Ispunjava li glazba i njezino slobodno vrijeme? Itekako. "Iskreno, moj mozak mi ne da odmarati... Ali, lijepo je biti bez obaveza i pogledati cijelu sezonu na Netflixu, ili šetati, ili plivati, ili... Ali sve uz pjesmu", priznaje.

 | Autor: Darko Mareš Darko Mareš

Budući da se i njezin suprug Damir Klačar profesionalno bavi glazbom, zanimalo nas je bi li istu karijeru poželjela i sedmogodišnjoj kćeri Adriani. "Jako je talentirana i jako voli glazbu. Bit ću joj podrška u svemu, što god odlučila u životu pa tako i u glazbi", istaknula je.

Iako je o planovima u ova nepredvidljiva vremena nezahvalno govoriti, Nedu smo za kraj zamolili da nam otkrije čemu se nada u skorijoj budućnosti. "Baš sam jučer govorila prijateljici kako mi je najteža faza u životu bila ona u kojoj sam prihvaćala stvarno stanje stvari... Moji snovi i planovi su bili bezgranični. Sada samo želim zdrav glas i sigurnost", kazala je za kraj našeg razgovora.

Photo: PIXSELL/ INSTAGRAM

Komentari 0