Life&style

Ovako su prije 15 godina izgledale članice grupe Feminnem. Jesu li se imalo promijenile?

  • Nakon Divasica, na scenu su stupile Feminnemke! Ovoga puta prisjetili smo se njihovih samih početaka te originalne trojke koju su činile Ivana Marić, Pamela Ramljak i Neda Parmać
  • Gotovo je nevjerojatno da su priložene fotografije nastale prije 15 godina jer djeluje kao se ove tri poznate plavuše nimalo nisu promijenile
  • Štoviše, mogli bismo reći da izgledaju bolje no ikada. Pa tko bi uopće rekao da je Pamela Ramljak napunila 40 godina?!

Po završetku snimanja prve sezone glazbenog show 'Hrvatski idol' 2004. godine oformljena je ženska grupa Feminnem koju su činile tri natjecateljice koje su došle do same završnice natjecanja - Ivana Marić, Pamela Ramljak i Neda Parmać. Djevojke su ubrzo svojim imidžom šarmantnih plavuša i brzopamtećim pjesmuljcima osvojile domaću publiku te su nakon raspada grupe Divas postale vodeći hrvatski girl-band.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Instagram slavi rođendan: Ovo je 10 najomiljenijih poza influencera na fotografijama Rubrika Life&style Life&style

Samo godinu dana od osnovanja dobile su priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Euroviziji, a izdale su i svoj prvi album 'Feminnem Show'. Ipak, nakon tri godine zajedničkog djelovanja Ivana Marić odlučila je napustiti grupu radi samostalne karijere. Grupa je u izmijenjenom sastavu nastala djelovati sve do 2012. godine, no mi smo se ovoga puta odlučile prisjetiti njihovih samih početaka te vidjeti koliko se izvorna trojka promijenila od 2005. godine.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Sudeći prema njihovim najnovijim fotografijama s društvenim mreža, teško je povjerovati da je od onih zajedničkih snimljenih na zagrebačkom Jarunu prošlo 15 godina jer Feminnemke uistinu sjajno izgledaju. Nedu Parmać trenutno možemo gledati u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a u istoj smo emisiji prije četiri godine imali priliku vidjeti i njezinu bivšu kolegicu Ivanu Marić.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Nikolinu Ristović rijetko viđamo u ovoj modnoj kombinaciji, no ove je jeseni iznimno popularna Rubrika Moda Moda

Uz samostalne nastupe, posljednjih godina Nedu možemo pratiti i kao članicu ženske skupine Gelatto Sisters. S druge strane, Ivana i Pamela su koncentrirane isključivo na solo karijeru, a mnogim su mladencima najpoželjnije izvođačice na njihovim svadbenim svečanostima.

 | Autor: Instagam Instagam

U među vremenu su se sve tri Feminnemke ostvarile i kao majke te nerijetko ističu važnost obiteljskog života. Zanimljiv je i podatak da se Pamelin suprug Mladen Salajster pojavio i kao glavni glumac u videospotu za pjesmu 'Sve što ti nisam znala dati', jedan od najvećih hitova ove grupe.

Što se njihovog izgleda tiče, moramo priznati da Feminnemke izgledaju bolje nego ikad! Primjerice malo tko bi Pameli Ramljak na prvi pogled dao 40 godina?! Za njih doista vrijedi ono pravilo da stare poput dobrog vina.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0