Stars

Vjekoslava Huljić otkriva kako se osjeća kao buduća baka: "Predivno! Još moram malo doći k sebi"

  • Vjekoslava Huljić postaje baka, a o sretnoj je vijesti prvi puta javno progovorila
  • Pričala je o svojoj karijeri, željama za budućnosti, ali i otkrila tajnu svoga mladolikog izgleda
  • Priznala je i koja je to emocija prije svega pokreće i daje joj posebnu snagu

Vjekoslava Huljić uskoro će postati baka, a o tom je sretnom događaju sada i prvi puta javno progovorila. Književnica i pjesnikinja s medijima ne komunicira često, no nedavno se ipak osvrnula na svoju karijeru, ali i događaje iz privatnog života.

Napisala je velik broj glazbenih hitova, autorica je nekoliko knjiga, a na sceni je prisutna već tridesetak godina. O željama za budućnost i glazbu te tajnama o svome mladolikom izgledu na pragu šestog desetljeća pričala je za RTL, a pritom i otkrila kako se osjeća sada kad je čeka nova životna uloga - bake.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najljepše iznenađenje", rekla je. Ona i suprug Tonči uzbuđeni su zbog prinove u obitelji i zbog velike količine ljubavi koja ih okružuje.

A čini se da je upravo to i tajni sastojak njezine mladolikosti, jer i dalje djeluje sretno i ispunjeno što se uvelike preslikava i na njezin fizički izgled. "Tajna je u tome što znam gledati život s prave strane, ne tražim nešto nemoguće, puno lijepih stvari pronađem u danu. Uvijek nastojim pronaći nešto dobro i nešto lijepo. Kada dan nije baš najbolji, uvijek se trudim izvući ono nešto dobro iz njega. Inače, moja obitelj naravno, moji prijatelji, to me drži, drži me ljubav", objasnila je Vjekoslava.

Možda vas zanima Grašo i Tonči Huljić prvi puta progovorili o bebi koja stiže Hani i Petru. Ton je šaljiv... Rubrika Stars Stars

Kad je pak riječ o njezinome dosadašnjem uspjehu i planovima za budućnost, otkrila je i svoje želje.  "Želim da ovo još potraje. Da svi budemo zdravi, da možemo i dalje raditi. Najveća je sreća u tome radu, kada se namučiš i kada nekada ne ide baš glatko. Kada staviš točku na posljednju rečenicu, na posljednji stih i onda pustiš pjesmu u svijet. Dogodi se da joj publika otvori svoje srce. Nekad nema baš toliko uspjeha, ali mi se trudimo sa svakom pjesmom jer svaka pjesma je nova borba. Uvijek se trudimo da damo najbolje od sebe", priznala je.

Autorica brojnih hitova, više od 600 pjesama, koja je pisala i za grupu Magazin, Olivera Dragojevića, Doris Dragović, Jelenu Rozgu, Danijelu Martinović i Petra Grašu, još uvijek ne zna koja će pjesma koju piše sigurno postati hit. "Ne mogu baš 100 posto ustanoviti hoće li pjesma biti hit, ali uglavnom da. Imam nos za to, možda čak i više od Tončija. Barem on tako kaže. Obično znam koja će pjesma malo više iskočiti", rekla je Vjekoslava.

Možda vas zanima Grašo progovorio o Haninoj trudnoći i otkrio kako provode sretne dane: "Trudimo se distancirati" Rubrika Stars Stars

"Uvijek radiš kako bi dao najbolje. Rezultat je ponekad malo bolji, ponekad malo lošiji, ali nikada ne puštamo pjesmu ako nismo zadovoljni", dodala je. "Ne treba čekati nadahnuće, nego treba raditi i jednostavno stvoriti sebi neku atmosferu. Kako ja radim na glazbu, onda mi ta glazba da neki impuls, neku emociju, pa krene neki sklop misli, neka riječ ili rečenica i onda nekako teče. Tako nastaje tekst", objasnila je postupak stvaranja i zaključila da zapravo svaki dan nastoji nešto napisati jer se inače, kako kaže, ne osjeća dobro.

Photo: Pixsell

Komentari 0