Stars

"Više nikad neću biti ovako vitka" - uz staru i novu fotku Selena Gomez stala je u obranu svog tijela

  • Selena Gomez dugo se branila od komentara o svom tijelu jer su njezini obožavatelji bili zapanjeni kako se zvijezda tjelesno promijenila tijekom godina
  • Međutim, odlučila je otvoreno progovoriti na društvenim mrežama o promjenama koje su joj se dogodile
  • Spontana fotografija koju je objavila ne prikazuje samo vremensku razliku, nego i vizualnu promjenu

Selena Gomez (31) već godinama aktivno vodi kampanju protiv raširenog body shaminga na društvenim mrežama te je obožavateljima dala do znanja da ne želi čuti nikakve komentare o tome. Početkom 2023. godine obratila se pratiteljima putem TikToka i ispričala o svojim iskustvima uzimanja lijekova za autoimunu bolest tj. lupus od kojeg boluje. Premda je istinu o debljanju otvoreno podijelila sa svijetom, društvu nije bilo dovoljno da svoje mišljenje zadrži za sebe. Sada je pjevačici dosta stalnog izlaganja i negativnih komentara pa je u Instagram storyju otvoreno progovorila o svom tijelu koje danas izgleda vrlo drukčije nego nekad.

Selena o svom izgledu nekad

'Danas sam shvatila da više nikada neću izgledati ovako', napisala je pjevačica u svojoj objavi. Podijelila je staru fotku na kojoj vitka tijela, tankih ruku i uskog lica stoji ispred bazena u bikiniju te sa sunčanim naočalama.

 | Autor: Instagram @selenagomez Instagram @selenagomez Foto: Instagram @selenagomez

U svojoj posljednjoj objavi Selena potvrđuje da prihvaća da je njezin prijašnji izgled prošlost. Ilustrirala je to dijeljenjem fotografije sa nedavnog odmora. Odjevena u crno-bijeli bikini, 31-godišnjakinja se drži za ljestve broda, a očito je fotografirana iz daljine.

Možda vas zanima 'Dosadno' odijelo s prugicama u Seleninoj izvedbi vrlo je seksi... Pjevačica ovaj klasik nosi na novi način Rubrika Moda Moda

Spontana snimka ne prikazuje samo vremensku razliku, nego i vizualnu promjenu njenog tijela. Glumica više nije vitka kao prije deset godina, nego ima naglašene obline. Napisala je: 'Nisam savršena, ali sam ponosna na to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu jednostavno biti ono što jesi'. 

 | Autor: Instagram @selenagomez Instagram @selenagomez Foto: Instagram @selenagomez

Selenu muče zdravstveni problemi

Osim što se suočava s ružnim komentarima, Selena Gomez suočava se i sa zdravstvenim izazovima. Nakon presađivanja životno nužnog bubrega u rujnu 2017. godine zbog komplikacija uzrokovanih lupusom, pjevačica se borila s oscilacijama u težini. U studenom 2019. godine objasnila je da su te promjene rezultat njezine bolesti te lijekova koji su joj potrebni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Možda vas zanima Pramenovi boje meda divno pristaju brinetama - inspirirala nas je nova Selenina boja kose Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@selenagomez

Komentari 0