Stars

Video: Stjepan Hauser: Kako sam se zaista osjećao u Kijevu

2Cellos su imali veliku čast svirati na finalu Lige prvaka u Kijevu, a Stjepan Hauser je missicama uputio video pozdrav i otkrio kako je proživo ovaj veliki događaj!

Stjepanu Hauseru i Luki Šuliću, reklo bi se – zavide svi muškarci svijeta, barem oni nogometni obožavatelji – jer ovi dečki, ne da su utakmicu finala Lige prvaka gledali na samom stadionu, nego su i svirali upravo za nogometnu elitu!

"Ludilo,  jel' može bolje?", zaključio je Stjepan Hauser koji se missicama javio iz Moskve! "Zvali su nas iz UEFE", otkrio je Stjepan, i eto, bio je to spektakularan nastup!"




Na naš zaključak da je jedino možda još bilo bolje Ronaldu, najvećoj nogometnoj zvijezdi koji je i igrao te večeri -  Stjepan nam je rekao kako to uopće ne bi bilo bolje jer bi on uvijek odabrao glazbu! A Ronaldo je daleko od glazbe...
 

"Uf, kakav je to adrenalin bio, svirati na stadionu ispred 60 tisuća navijača! Svi su s nama pjevali u glas kad smo počeli svirati prvu pjesmu", oduševljen je Stjepan svojim iskustvom na ovom nogometnom spektaklu!
 

 

Thank You Kyiv, incredible night 🔥🇺🇦#2cellos #music #concert #show #kiev #ukraine

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Iako obožava nogomet, ovaj put nije navijao ni za koga, ali mu je drago bilo prije utakmice pozdraviti naše dečke koji igraju u Real Madridu.

"Jako sam zadovoljan zbog Matea Kovačića i Luke Modrića kojima sam poželio sreću prije utakmice, a da sam vidio Deana Lovrena iz Liverpoola, svakako bih sreću poželio i njemu! Čak smo poslije i mi izašli na teren za vrijeme velikog slavlja, ma neopisivo..."
 

Iako su naši proslavljeni violončelisti utakmicu gledali iz jedne od VIP zona, supruge i djevojke poznatih nogometaša nisu vidjeli! Zato su njih dvojicu gledali milijuni ljudi  - jer nogomet je i dalje najvažnija sporedna stvar na svijetu, a naši Stjepan i Luka najveće violončelističke zvijezde na svijetu!
 

Photo: Instagram

Komentari 0