Stars

Video: Prepoznaješ li ove celebrityje? Pogledaj dvaput!

Dok strane zvijezde partijaju u svojim Halloween maskama, naši poznati svoje kostime furaju na društvenim mrežama

Noć vještica ili Halloween podrazumijeva maskiranje u mitološke likove poput vještica, vampira, duhova, zombija, a glavni je lik ove strašne priče bundeva! Tako to nekako ide na papiru – ali u praksi poznate su zvijezde potpuno izokrenule ovaj koncept -  pa je straaašna Noć vještica postala prilično smiješna. Tako se najpoznatija reality zvijezda Kim Kardashian preobrazila u Madonnu i Cher, a niti jedna od njih, složit ćeš se, i nije neko strašno biće! 

 | Autor: Splash Splash Kim i Khloe Kardashian kao Madonna i Michael Jackson

Ni S od strašne maske ne nose niti Amal Clooney, supruga Georgea Clooneya, i Cindy Crawford koje su se zajedno zabavljale u duhu 70-ih na Halloween partyju koji su organizirali njihovi muževi!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Amal Clooney

 

 | Autor: Splash Splash Cindy Crawford

A kod nas? Kod nas je bilo nešto manje partyja takve vrste, pa su naše zvijezde svoje cool maske uglavnom furale na svojim društvenim mrežama! Nikolina Ristović prisjetila se svoje omiljene maske  - žene mačke!

A Lana Jurčević samo na Noć vještica gata besplatno...

...dok se u uski leopard kostim uvukla Renata Sopek.

 

#sundayfun #halloweenmood👹👻👑🎃 #weareready #beatthis #partytime @hm

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

Na ovu najstrašniju noć u godini tulumare i poznata influencerica Nikolina Lacković i njezin suprug, rukometaš Blaženko Lacković!  

 | Autor:
 

A Ivana Mišerić je fantastična kao Harley Quinn, zar ne?!

 

 

Let me tell you a secret.... #harleyquinn 🖤

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

No jedan si je poznati voditelj dao posebnog truda za svoju masku. A mi imamo i video!


Dalibor Petko, nikad te ne bismo prepoznali! "Svake godine moja prijateljica, majstorica maske i šminke, Maša Mihaljčić i ja smislimo nešto za Halloween. Ona voli to raditi, a ja se volim maskirati. Ove godine je pala odluka da budem Night King iz Game of Thronsa jer i Maša i ja volimo tu seriju. Bila mi je želja maskirati se u nekog lika. Sve skupa trajalo je nekih tri sata, koliko sam sjedio na stolcu, a još je bilo nešto Mašine pripreme prije. Potrošio sam jednu cijelu večer i nije mi žao! Kad sam objavio sliku na društvenim mrežama svi su mislili da je neka aplikacija, a kada sam objavio video svi su shvatili da je u pitanju stvarno prava maska!", kaže Petko.

Najveća majstorica za rezbarenje bundeva je, pak, influencerica Petra Nižetić. Ona i njezin suprug Frano Mastelić, koji žive u San Franciscu, doista su si dali truda u ovoj tradicionalnoj zabavi za Halloween! "Prijatelj tradicionalno organizira Great Pumpkin Carving Party uoči Halloweena. Svatko donese svoju bundevu, alat i šablone. Pošto se moj suprug bavi građevinom, logično je bilo da se pojavimo s bušilicom! – javila nam se Petra iz Amerike. Evo kako izgleda njezin okršaj sa ne tako krhkom bundevom.

 

 

Photo: Instagram

Komentari 0