Stars

Video: Pogledaj kako ''goli slikar'' izrađuje portret Maje Šuput. Pjevačica je oduševljena

Brent Ray Fraser svima je poznat kao ''goli slikar'' iz televizijskog showa Supertalent. Slikar penisom svoj je neporecivi talent pokazao kad je naslikao Davora Bilmana, a potom i Maju Šuput. Nedavno je objavio video koji prikazuje kako je točno nastao Majin portret i moramo priznati da je prilično bizaran...

Brent Ray Fraser definitivno je podigao gomilu prašine kada je u televizijskom showu Supertalent predstavio svoj talent - slikanje penisom. Tijekom svog prvog nastupa penisom je naslikao Davora Bilmana. 


 

Martina Tomčić odmah mu je pritisnula gumb X i napustila studio, ali Maja Šuput nam je u kratkom razgovoru otkrila nam je sočne detalje sa snimanja. "Mi smo zaista doživjeli jedno veliko iznenađenje. Nitko se tome nije nadao. Moram priznati da to nisam prije čak nigdje ni vidjela, a pogotovo mi ne bi palo na pamet da ćemo u hrvatskom Supertalentu imati priliku vidjeti takav show.'' - rekla nam je tada Maja koja je sada dočekala i svoj portret. 


Goli slikar, moramo priznati, Maju je naslikao jako lijepo i svojim se stvaralačkim procesom pohvalio na Instagramu. Portret je crtao - u kokošinjcu. Umjetnička poruka iza takvog čina nikako nam nije jasna, ali Maju je definitivno uspio iznenaditi.

Možda vas zanima Maja Šuput oglasila se o 'golom slikaru' i otkrila jedan sočan detalj s nastupa! Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

''Ljudiiii moji, upravo sam na profilu @iambrf pronasla originalnu snimku nastajanja mog portreta. Produkcija @supertalenthr mi nije ni rekla kako je frajer zapravo naslikao sliku... znala sam za tehniku, ali ovo je hit. Di mene nadju ovakvi???'' - napisala je Maja. 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0