Stars

Maja Šuput oglasila se o 'golom slikaru' i otkrila jedan sočan detalj s nastupa!

Pjevačica je nakon nastupa ostala u šoku kao i većina gledatelja, a nakon što su se slegli dojmovi, komentirala je nastup za miss7 i otkrila nešto što je vjerojatno zanimalo sve gledateljice...

Malo je reći da su nam vilice gotovo ostale na podu nakon sinoćnjeg nastupa natjecatelja Brenta Raya Frasera u televizijskom showu Supertalent. Još uvijek ti to ime ne zvuči poznato? Vjeruj nam, nakon ovoga nećeš ga moći zaboraviti!

Naime, Brent se predstavio u showu sa svojim umjetničkim talentom. No, kada kažemo umjetničkim, ne mislimo baš na onu klasičnu umjetnost - crtanje kistovima, rukama... Ovaj Kanađanin ima nešto drugačiji, odnosno potpuno neuobičajen umjetnički izričaj, a to je slikanje penisom. Da, dobro si pročitala. I to postoji. I to smo sinoć imali priliku gledati na malim ekranima.
 

Na pozornici se pojavio u bijelom kombinezonu koji je nakon nekoliko trenutaka strgnuo sa sebe i počeo sa svojim nagim umjetničkim showom. Trebamo li uopće spomenuti da je, prema mnogima najstroža članica žirija, Martina Tomčić momentalno stisnula X i napustila studio?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Ipak, iako su i oni ostali u šoku i nevjerici, preostali članovi žirija strpljivo su čekali da natjecatelj nastupi sa svojim nastupom. Najviše pozornosti privukla nam je reakcija Maje Šuput, koja nikako nije mogla sakriti čuđenje i šok. Na iznenađenje mnogih, Maja je neobičnom umjetniku rekla kako je talentiran, ali da njegov talent jednostavno nije za njihov show. S druge strane, muški dio žirija - Janko Popović Volarić i Davor Bilman, rekao je da je njegov talent neupitan i da zaslužuje prolaz. Unatoč tome, Davor Bilman nije htio primiti portret koji mu je natjecatelj dao, a upravo on ga je dobio jer je natjecatelj naslikao njega. Nakon toga je na njihov nagovor, ali i nagovor publike u studiju Maja Šuput promijenila mišljenje i tako presudila da Brent Ray Fraser ide u novi krug natjecanja, a ovo nam je rekla o samom nastupu:

"Mi smo zaista doživjeli jedno veliko iznenađenje. Nitko se tome nije nadao. Moram priznati da to nisam prije čak nigdje ni vidjela, a pogotovo mi ne bi palo na pamet da ćemo u hrvatskom Supertalentu imati priliku vidjeti takav show. To je na televiziji izgledalo kao jedna balada u odnosu na ono kako je izgledalo na pozornici jer je čovjek bio zaista kompletno gol. Zbog veličine zvijezde koju smo vidjeli na televiziji i koja je prekrivala njegovo spolovilo, ljudi nisu mogli vidjeti ono što smo mi gledali na dva metra. Bilo je to krajnje šokantno."

Možda vas zanima Oho! Pogledaj kakve čizmice je odjenula Maja Šuput? Rubrika Stars Stars
 

Na pitanje zašto je promijenila mišljenje, Maja je spremno odgovorila:

"Moram priznati da sam i ja bila malo u šoku. Koliko god da sam vrlo otvorena i liberalna, u tom se trenutku nisam snašla do te mjere da zapravo priznam da je čovjek istinski talentiran i ja to ne bih nacrtala rukom sljedeće dvije godine, a kamoli nečim drugim. Čovjek je zaista nacrtao portret pred nama. To je činjenica. On je stvarno talentiran. S druge strane, u studiju se stvorio ogroman pritisak žena u publici na mene nakon čega sam shvatila da ja jedina u studiju govorim čovjeku 'ne' i to ja koja apsolutno nemam problema ni sa svojom ni s tuđom golotinjom."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I Am Brent Ray Fraser (@iambrf)

Ovaj nastup osudili su brojni gledatelji i korisnici društvenih mreža, a svoje su nezadovoljstvo pokazali upravo na društvenim mrežama u komentarima. Jedni su, pak, zauzeli stav da je to neosporiv talent, ali bilo je malo više onih koji su ga osudili - ne toliko talent koliko Novu TV što ga je prikazala u večernjem terminu kada, prema gledateljima, roditelji gledaju show sa svojom djecom.

Maja nam je i to prokomentirala:

"Komentari na društvenim mrežama su gluposti. Uvijek se nađe par pojedinaca kojima je to kao strašno, a zapravo ne da se ništa nije vidjelo na televiziji, nego je meni žao što se malo više nije vidjelo. Bila je veća 'ona zvijezda' od njega samog. On je nastupio i na drugim Supertalentima i bilo je apsolutno sve u redu. I 2018. je. Ljudi, opustite se. Nije čovjek napravio ništa strašno, a i to što smo mi vidjeli u studiju je puno šokantnije od ovoga što je prikazano."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

I na kraju, nije mogla sakriti svoje iznenađenje natjecateljem zbog veličine njegovog penisa

"On je zaista bio gol, a vjerujte mi da smo zaista ima što i vidjeti. Al' zaista!  Nisam ja slučajno bila u šoku toliko dugo. Pritom je njegov nastup u originalu na pozornici trajao 12 minuta. Mi smo se 12 minuta smijali. Genijalno! Stvarno genijalno! Njegov talent ne da nije upitan, nego je on ustvari pretalentiran. On je njega sjajno nacrtao. Ja to ne bih mogla ni rukom."

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0