Stars

VIDEO: Ovo je fitness program kojeg prati Jeniffer Lopez, traje samo 20 minuta i svi ga mogu slijediti od kuće

  • Poznata američka pjevačica, plesačica i glumica, Jennifer Lopez izgleda savršeno i u pedesetima
  • Osim očigledno dobrih gena, za dobar izgled zaslužan je i ovaj 20-minutni trening
  • Njezin partner, slavni igrač bejzbola Alex Rodriguez, na YouTube kanalu stavio je video u kojem opisuje fitness program kojeg prati J Lo

Jedna od najzgodnijih žena svijeta, J. Lo, osim što ima jako dobre gene, voli vježbati kako bi održala svoje tijelo u odličnom stanju. Treninzi slavnih osoba uglavnom su komplicirani te zahtijevaju skupu opremu, ali Jennifer Lopez i njen partner Alex Rodriguez objavili su na YouTube-u prilično brzu i jednostavnu rutinu, koju možeš raditi i kod kuće. Sve što ti je potrebno je nekoliko bučica, ili boca s vodom te 20 minuta tvog vremena.

Možda vas zanima Pogledaj fitness trikove 'Victoria's Secret' anđelica - one se kunu u ove vježbe Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ovaj 20-minutni program sagorijeva puno kalorija te uključuje aerobne vježbe kao i vježbe snage:

  1. 400 metara brzog trčanja
  2. Čučnjevi s bučicama/bocama vode (15 ponavljanja)
  3. 10 sklekova
  4. Vježbe za ramena s bučicama/bocama vode (15 ponavljanja)
  5. Bent-over row – vježba za mišiće leđa (15 ponavljanja)

Brojni fitness treneri složili su se da je ovo solidan i dobro zaokružen trening koji se fokusira na stražnji lanac. Međutim, morat ćeš obratiti pažnju na pokrete preko ramena. U videozapisu možeš primijetiti da se i Rodriguez i Lopez počinju ljuljati dok to rade, što može stvoriti probleme i na donjem dijelu leđa i ramenim zglobovima. Nemoj se bojati zamijeniti ovaj potez drugačijim poput osnovnog uvijanja bicepsa ili potpuno preskoči tu vježbu ako imaš problema s ramenima. 

Možda vas zanima Budite aktivni i doma: Otkrijte čari vježbanja kod kuće Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    prekrasna j lo