Stars

Video: Nećeš vjerovati što sve Indira može!

Indira Levak je lansirala novu pjesmu 'Dođi' pa je čekaju brojni nastupi za koje se itekako priprema. Pogledaj i - poslušaj!

Šalica kave i dotjerivanje za posao tvoji su jutarnji rituali? Pjevačica Indira Levak dan ipak započinje u malo žešćem ritmu! Ok, PUNO jačem ritmu!  Slatke muke po Indiri sastoje se od jutarnjeg kružnog treninga i moramo priznati da joj baš dobro ide! 
Za sve je 'kriv' njezin suprug Miroslav Levak, koji osim što se bavi njezinom karijerom – pazi i da njegova supruga bude u top-formi!
 

"Moj je suprug osmislio kružni trening koji mi odgovara kako bih imala snage za koncerte koji su svaki tjedan! Imamo svoju kućnu teretanu i u njoj su sprave Koloseum koje je dizajnirao moj Miro, a teretana je prilagođena našim potrebama", kaže pjevačica.
Baš nas je zanimalo vježba li i Indira poput svjetskih zvijezda ponekad u štikalama kako bi se što bolje pripremila za brojne koncerte, a ona odgovara kako štiklama, kada je ona u pitanju, ipak nije mjesto u njihovoj teretani! No, Indira je već u bezbroj nastupa pokazala da je i u štiklama iznimno vješta, a još će to puno puta i potvrditi jer pjevačicu čekaju brojni nastupi na kojima će promovirati svoju novu pjesmu 'Dođi' za koju je napisala i tekst! Jesi li je poslušala? I da, iako je romantična, može poslužiti i kao zvučna motivacija za trening!  

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0