Stars

Video: Lijepa voditeljica pokazala nam je svoje malo blago

Ana Strizić ima svoju strast, a to su cipele, pa smo je nagovorili da nam pokaže svoje omiljene. Želimo svaki par!

Poznata sportska voditeljica RTL Televizije Ana Strizić ima jednu malu tajnu: o-bo-ža-va cipele, a samo za miss7 u videu je pokazala svoje najdraže komade, ali i dala par pouzdanih adresa web-shopova na kojima ih kupuje i koji je nisu iznevjerili.  

 

miss7:  Ana, tenisice, čizme ili visoke potpetice?
Ana Strizić: Ne mogu se odlučiti, kako za koju prigodu. Po danu tenisice, u posljednje vrijeme ih često nosim, čizme volim i upravo sam u kupnji novih, a visoke potpetice ću obuti za posebne prigode.

miss7: Koliko pari cipela imaš?
Ana Strizić: Nemam puno. Više ne kupujem cipele SAMO zato što su mi jako lijepe, a znam da ih neću nositi, nego kupujem planski, točno ono što mi treba. Sada su to bajkerske čizme.

miss7: Koje su ti tvoje cipele najdraže?
Ana Strizić: To je kao da pitaš mamu koje joj je dijete najdraže. Šalim se, ne znam, vjerojatno one koje posljednje kupim.

miss7: A koje su najskuplje?
Ana Strizić: Chloe Susanna. Kupljene u Rimu, toliko ih nosim da su vrijedile svakog eura. 


 | Autor: Chloe Susanna

miss7: Gdje kupuješ cipele? Jesi li sklona online shoppingu?
Ana Strizić: Najčešće preko interneta, nemam vremena za hodanje po dućanima, a već imam nekoliko provjerenih stranica i za sada mi je sve došlo kako treba. 

miss7: Možeš li preporučiti koju stranicu?
Ana Strizić:
Moje omiljene online shopping destinacije su Vestaire collective, to je second hand, ali ima i novih stvari. Meni je to možda i najbolji sajt ikada, kao i stranica trendsales.de. Naravno, tu su i NET-A-PORTER, MyTheresa i druge klasične shopping stranice. Sve navedene su provjerene i koristim ih često. Dosad je uvijek sve bilo u redu.

miss7: Postoji li neki par koji na sebi još ima etiketu...što znači da ih nikada nisi nosila?
Ana Strizić:
Postoji više takvih pari. Najčešće su to cipele na visoku potpeticu zato što njih ionako vrlo rijetko nosim.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell
miss7: Jesu li ti cipele bitne i na muškarcu?
Ana Strizić:
Ne mogu reći da mi je to važno, ali pogledat ću što nosi...

miss7: Otkrij missicama koje su cipele tvoj ovosezonski hit?
Ana Strizić:
Iskreno, nemam ga. Nikad ne gledam što je trenutačno u trendu nego kupujem ono što mi se sviđa. Nisam neka trendseterica, barem što se tiče cipela. Više sam za klasične modele koji se nose godinama.
 | Autor: Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 miss7: Muškarci mrze, tako kaže većina, uggsice i balerinke... Što misliš zašto, i imaš li ih i ti u svojoj kolekciji?
Ana Strizić:
Uggsicama samo ime govori, a balerinke im vjerojatno nisu seksi. Uggsice nemam, imam slične, Mou Boots i prezadovoljna sam, tople su, mogu ih nositi po snijegu, kiši… Ma bitno da su tople i da se ne smrzavam. Balerinke, naravno, nosim bez obzira što se to muškarcima ne sviđa. Žene se ionako oblače za sebe i druge žene, a ne za muškarce.

miss7:  Koja je najviša potpetica koju tvoja noga može podnijeti?
Ana Strizić:
Ako ćemo iskreno, niti  jednu, ali svaka žena pati za ljepotu pa tako i ja. Imam jedne cipele na petu koje su udobne i te nosim u svečanim prigodama ako se želim zabaviti.

Photo: None

Komentari 0