Stars

Video: Kristina Bradač: Snažna poruka svim mamama Palčića

U povodu prvog rođendana kćerkice Vivien, Kristina Bradač šalje snažnu poruku svim mamama koje, kao što je ona nekad, strepe nad svojim Palčićem

Čaroban dan u domu modne kreatorice Kristine Bradač i njezinog supruga Mire Radića koji su proslavili prvi rođendan svoje kćerkice Vivien. Slavljeničko raspoloženje trajalo je cijeli dan uz obiteljsko druženje, a svu je pažnju plijenila preslatka slavljenica odjevena poput prave princeze s krunom na glavi.

 

Hvala vam puno svima na divnim željama i čestitkama ,party n.01 je uspješno prošao 💖🎶🌟

Objavu dijeli Kri (@kristinabradac)

A malena Viv, kako je roditelji zovu od milja, doista i jest malo veliko čudo!  Ova malena hrabra djevojčica vratila je osmjeh na lice svoje majke, koja je 2015. godine izgubila kći Sofie, a koja je, nažalost, rođena prerano te je bitku za život izgubila. 
Malena Vivien također je hrabra Palčica, koja je uz svu ljubav majke i oca, pobijedila u najvećoj životnoj bitci!

 

 

Hvala vam puno svima na divnim željama i čestitkama ,party n.01 je uspješno prošao 💖🎶🌟

Objavu dijeli Kri (@kristinabradac)

I sada, u bajkovitoj priči svoje obitelji – uživa status apsolutne miljenice! Brojne su joj mamine prijateljice na Instagram profilu čestitale ovaj najsretniji dan, a samo za miss7 Kristina je poslala snažnu poruku svima onima koji prolaze kroz sve ono što je prolazila ona dok se borila za život svoje princeze Vivien. Naime, brojne žene pronalaze utjehu i vjeru upravo u priči bivše manekenke, a danas uspješne modne kreatorice koja svoje modno carstvo gradi pod nazivom Mariposa.

Photo: Instagram

Komentari 0