Stars

Video: Kakva raskoš! Ovako izgleda ormar Eve Longorije

Otkrit ćemo ti jedan mali detalj - ona ima nekoliko stotina pari štikli. Da, nekoliko STOTINA pari štikli

Eva Longoria uskoro će sa suprugom Joseom Antoniom Bastonom postati majka malenog dječaka. U visokoj se trudnoći, kaže ova 43-godišnjakinja, ne osjeća baš najbolje, samo iz razloga što sve na njoj nekako postaje veće! A ono što je kod nje zasigurno prilično veliko njezin je ormar, koji je i 'otvorila' za svoje obožavatelje koji su u njega zavirili putem njezina Instagram storija. Pričom o svom velikom walk in closetu izazvala je oduševljenje trendseterica - ali i otkrila jednu 'zvjezdanu' privilegiju! 


Naime, kako u videu otkriva, čak se i o njezinu donjem rublju brine 'pomoćnica', koja ga je uredno slagala po bojama i modelima. Upravo je gospođa Janie glavna i odgovorna za aposlutni red u glumičinom ormaru. Unutar njega sve je složeno po modelu, boji i veličini, što Evi olakšava snalaženje u prostranom ormaru. 


Ormar u kojem bi uživala svaka missica krije i jednu malu tajnu! A o čemu se radi otkrila je upravo Eva! Više od nekoliko stotina pari štikli u ormaru slavne glumice skupljaju prašinu, jer otkako je trudna ne nosi ih i priznaje da joj to jako nedostaje! 

 

Zato jako voli balerinke koje čuva u posebnoj kutiji, baš kao i tenisice za koje se da zaključiti da su joj najdraže u bijeloj boji! Ovaj nevjerojatan ormar krije se u njezinu domu, vrijednom 13.5 milijuna dolara na Beverly Hillsu. 

 

Photo: Instagram

Komentari 0