Stars

Victoria Beckham slavi 46. rođendan, a i ti se možeš pridružiti njezinom slavlju večeras. Evo kako

  • U povodu svog 46. rođendana, dizajnerica Victorija Beckham večeras na svom Instagramu sprema virtualnu proslavu na koju smo svi pozvani
  • Slavljenički party kreće u 20 sati, na listi su se našle njezine omiljene pjesme, a poklon nije potrebno donijeti (ni poslati)
  • Victoria je otkrila kako je svoju obitelj i prijatelje zamolila da umjesto na njene darove, ove godine novac potroše u humanitarne svrhe

Dizajnerica Victoria Beckham danas slavi svoj 46. rođendan, a o tome kako ga namjerava proslaviti obožavatelje je obavijestila putem društvenih mreža. Naime, Posh Spice i ove godine priprema veliku zabavu, a na nju je odlučila pozvati i sve nas. Na Instagramu je tako postavila obavijest da će se sukladno pravilima o održavanju socijalne distance rođendanski tulum održati u online izdanju. Party počinje na njezinom Instagram profilu u 20 sati, a 'uzvanici' će uživati u glazbenom odabiru britanskog DJ-a Fat Tonyja. Na repertoaru će se tako naći njezine omiljene pjesme, a bivša pjevačica istaknula kako je ovo sjajna prilika za ples i dobar provod.

Možda vas zanima Victoria Beckham danas slavi rođendan i evo zašto joj stvarno skidamo kapu! Rubrika Stars Stars

Zaželjela je specifičan poklon

Gospođa Beckham ujedno je zamolila članove obitelji, kao i prijatelje koji su joj namjeravali kupiti poklon da to ne učine već da novac preusmjere udruzi koja se bavi zaštitom djece izložene nasilju. Napomenula je kao su osjetljive društvene skupine posebno izložene tijekom pandemije te da je potrebno pružiti im osiguranje, a na istu gestu je pozvala i svoje obožavatelje.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Wow! Zaviri u novi luksuzan stan obitelji Beckham, uistinu je spektakularan Rubrika Stars Stars

Rođendan u sjeni kritika javnosti

Victoria je također otkrila kako izgledaju pripreme za njezinu nadolazeću kolekciju te kako je to raditi na novim projektima dok se istovremeno treba održavati distanca. Dizajnerica je svoj kreativni tim ugostila u vrtu londonskog doma, no nije ni sanjala da će objavljene fotografije stvoriti kontra učinak. Naime, obitelj Beckham je sve donedavno vrijeme provodila na njihovom ladanjskom imanju u Cotswoldsu, no posljednje objave sugeriraju da su se vratili u London. Budući da se ne preporučuje preseljenje za vrijeme pandemije, ova je vijest naljutila dio britanske javnosti koja je osudila potez smatrajući ga neodgovornim.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0