Stars

Vedran Ćorluka je ponovno na društvenim mrežama i odmah je objavio preslatku fotografiju!

  • Vedran Ćorluka vratio se na društvene mreže nakon duge pauze
  • Prva fotografija koju je objavio ona je njegovog sinčića Viktora
  • Dok na jednoj mališan stoji ispred crkve, na drugoj igra nogomet, ali tatine stope nisu jedine koje slijedi...

Vedran Ćorluka vratio se na svoj Instagram profil nakon što ga je prošlog ljeta, i to nakon što je otišao iz moskovskog Lokomotiva, deaktivirao.

Sada je objavio fotografiju svog sina Viktora i oduševio brojne pratitelje. Mogućnost komentiranja bivši je hrvatski nogometni reprezentativac onemogućio, no objava je prikupila tisuće lajkova.

"Čeka da zazvone zvona", napisao je Ćorluka ispod fotografije svoga dvogodišnjeg mališana koji stoji ispred crkvice u Labinu. Dječak je leđima okrenut kameri kako mu se ne bi vidjelo lice jer 29-godišnja mama Franka i 35-godišnji tata Vedran s oprezom postupaju kad je riječ o javnom pokazivanju svoga mezimca.

Možda vas zanima Franka Batelić iskreno o karijeri, majčinstvu i braku: "Mislila sam da se nikad neću udati" Rubrika Stars Stars

Osim te fotografije, nogometaš je objavio još jednu na kojoj Viktor igra nogomet i, izgleda, slijedi tatine stope.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Osim što je obožavatelj nogometa, čini se da to mu to nije jedini interes, jer i Franka je već ranije objavila video u kojem maleni Viktor sjedi za klavirom, svira i pjeva.

Možda vas zanima Franka Batelić objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja i odbacila šuškanja o bračnoj krizi Rubrika Stars Stars

Objavila je to povodom njegovog drugog rođendana, dodavši da je on sunce njezinog života. A čini se da tatine stope nisu jedine koje bi mogao slijediti!

Photo: Pixsell

Komentari 0