Stars

Vaterpolo groznica: Kakva tijela naših prvaka svijeta!

Ne samo da naši vaterpolisti briljantno igraju, već ovi dečki koji su se popeli na vrh svijeta, ne možemo ne primijetiti, imaju pregenijalna tijela. Priznajemo, mi smo se malo zaljubile. Ti?

Sinoć nam je srce, dok smo pratili finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u vaterpolu, žestoko lupalo - što zbog napete igre, što zbog onih apolonskih tijela, širokih ramena i nabitih mišića naših reprezentativaca. Naši dečki su prvaci svijeta nakon točno 10 godina, kada je Hrvatska u Melbourneu, baš kao i sinoć u Budimpešti, svladala Mađarsku, a ni jutro poslije ne možemo doći sebi od ponosa i sreće. Ovo je šesta uzastopna medalja za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima, uz dva zlata, "barakude" su osvojile i tri uzastopne bronce te je prije dvije godine u Kazanu osvojila srebro.
Mi im dodjeljujemo još jednu - zlatnu, dakako - za ova super tijela koja su dečki ovjekovječili na, sada već tradicionalnim, kalendarima reprezentacije. Jedva čekamo onaj za 2018., a dok taj ne stigne, rado uživamo i u ovim prizorima! 
 

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec Ante Vukičević: Kakva kombinacija: na ramenu kockice, na trbuhu pločice. Ah...
 

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

 Luka Lončar: Ovaj prizor pod tušem nećeš tako lako zaboraviti!
 

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec Sandro Sukno: Nježna strana našeg obožavanog kapetana

 

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec Anđelo Šetka: Torzo o kakvom maštamo...
 

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec Maro Joković: Istina, nemamo ništa protiv gledati vaterpoliste u kupaćim gaćama, ali Maro je jako zgodan i u elegantnom izdanju. Palac gore!


 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

Marko Bijač: Oduvijek padamo na dječački šarm, pogotovo kad dolazi u paru s ovakvim tijelom!
 

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

Ivan Buljubašić: Tko ne bi naslonio glavu na ovo rame?!
 

Photo: Instagram

Komentari 0