Stars

Vanna je u svega nekoliko sati promijenila dvije odjevne kombinacije u crvenoj boji. Koja joj bolje pristaje?

  • Pjevačica Vanna jučer se prvo pojavila na predstavljanju nove emisije na CMC televiziji, a zatim je održala promociju svog novog albuma
  • Za televiziju je odabrala crvenu haljinu, dok je za promociju odabrala crveno odijelo
  • Oba stajlinga kombinirala je s dizajnerskim modnim dodacima 

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (49) jučer je imala jako gust raspored - bila je na predstavljanju nove emisije, a zatim i promociji svog albuma, a za oba događaja odabrala je crvenu, hit boju ove jeseni. 

Možda vas zanima Vanna ima novu frizuru i boju kose - gotovo je nismo prepoznali Rubrika Stars Stars

Vannu smo prvo imali prilike vidjeti na CMC televiziji gdje je gostovala u povodu predstavljanja nove emisije 'Autorica'. Za prvi javni događaj u danu, pjevačica je odabrala crvenu haljinu s rukavima do lakta te dužine do koljena. Uz jednostavnu, a uz efektnu haljinu s volanom pjevačica je nosila decentni nakit, ogrlicu i narukvicu, no dizajnerskim je cipelama podignula cijelu kombinaciju. Naime, odlučila se za sandale brenda Valentino u plavoj boji. Cijena sličnog modela prepoznatljivih sandala sa zakovicama, modela The Rockstud, kreće se oko 690 eura, točnije oko 5 100 kuna. 

 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL

Nešto kasnije, Vanna je imala i promociju svog novog studijskog albuma 'Izmiješane boje'. U samom centru Zagreba okupili su se brojni Vannini kolege, a zvijezda večeri je za svoju promociju odjenula crveno odijelo koje smo već imali prilike vidjeti u njezinom posljednjem spotu ''Kad smo se voljeli''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanna Official (@vanna_music) on

Uz omiljeno odijelo, Vanna je odabrala salonke u tamnosivoj boji s metalik odsjajem te mini torbu Falabella, modne dizajnerice Stelle McCartney. Stajling je zaokružila decentnim naušnicama u obliku zlatnih ringova koje su lijepo pristajale uz Vannine prepoznatljive plave kovrče. 
 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0