Stars

Uvijek na konju: Prepoznajete li našu poznatu sportašicu?

Preslatka djevojčica odrasla je u prezgodnu damu s brojnim osvojenim natjecanjima, ali i jako puno stila

U jednom od naših kvizova već ste imali priliku testirati oštrinu svoga vida i pokazati nam koliko dobro primjećujete detalje te otkriti koliko dobro poznajete domaće face. Točnije, vaš zadatak je bio samo prema fotografijama iz djetinjstva prepoznati o kome je riječ. Sada za vas imamo još jedan zadatak na temu "pogodi tko".

Dobro proučite fotografiju i probajte pogoditi koja se ljepotica upravo pohvalila fotografijom iz djetinjstva na kojoj pozira na konju. 

 | Autor: Instagram @discus70queen Instagram @discus70queen

Šiške, kratka kosa i ozbiljan izraz lica zaslužni su za činjenicu da će samo rijetki od prve pogoditi tko je ova (tada) preslatka djevojčica, a danas prelijepa dama s puno stila (ali i super frendicom koja je poznato domaće dizajnersko ime i kojoj je muza). Osim toga, ona je i jedna od naših najpoznatijih i najtrofejnijih sportašica. Pogađate li o kome je riječ ili da nastavimo?

Ok, četverostruka je europska, dvostruka Olimpijska i svjetska prvakinja u bacanju diska, a sve češće niže uspjehe i na modnom polju. Bravo, pogodili ste, točan odgovor je  - Sandra Perković.

 

#LeiLouGirls

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Uvijek na konju", simbolično je napisala u opisu fotografije objavljene na Instagramu, a nije trebalo dugo čekati da obožavatelji krenu isticati njene sportske uspjehe, ali i ljepotu.

Photo: Instagram @discus70queen

Komentari 0