Beauty

Izgleda poput Barbie: Sandra Perković više nije plavuša!

Jedna od naših najistaknutijih sportašica na dobrom je putu da osvoji i titulu ovogodišnje beauty i modne ikone...

Hrvatska atletičarka, Sandra Perković, u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati svojim besprijekornim odjevnim kombinacijama i nevjerojatnom transformacijom u pravu modnu princezu. Štoviše, mnogi zbog čipke, romantičnih valova, cvjetnih uzoraka i krojeva koji naglašavaju njezine atribute, često zaboravljaju kako su je donedavno imali prilike gledati isključivo u sportskim kombinacijama.

 

Prekrasna revija moje @leilou_by_alex 💃🏼👗👑 #JednaJedina #LeiLouGirls #Proud #Bravo

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)

No, lijepa sportašica sada je odlučila otići još jedan korak dalje i sve iznenaditi novom, odvažnom bojom kose te i sama isprobati trend za kojim "luduju" brojne svjetske trendsetterice. Pogađate, riječ je o ružičastoj.

 

@martina_1010_ Pala je ideja 😜🎀💗 #PinkIsNewBlonde

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)

Na Instagram profilu pohvalila se nekoliko centimetara kraćom kosom, romantičnim uvojcima, ali i Barbie bojom. Ako je suditi prema lajkovima, kojih je već sad više od 1.600, i njezinim obožavateljima se sviđa promjena baš kao i njoj.

Prije Sandre sličnu nijansu je isprobala i Žanamari Perčić.

Ni manekenka koja se, kako kaže, obožava igrati bojama nije odoljela svoju kratku pixie frizuru osvježiti pinkie nijansom. Naravno, riječ je o Kristini Šalinović.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0