Stars

Upsss! Nina Badrić objavila fotke kojima je dovela Grašu u neugodnu situaciju...

  • Nina Badrić na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije s američke turneje s Petrom Grašom
  • Na posljednjoj fotki iz Toronta brojni su fanovi pronašli zanimljiv detalj s Grašinog outfita
  • Nadamo se kako će ga Nina idući put upozoriti da mu je - otkopčan šlic

Pjevačica Nina Badrić trenutačno je s Petrom Grašom na američkoj turneji, a brojni fanovi na društvenim mrežama imaju priliku vidjeti djelić atmosfere. Nakon uspješnog koncerta u Chicagu, ekipa se preselila iz SAD-a u Kanadu, a Nina je objavila nekoliko zajedničkih fotki iz Toronta. Međutim, baš je na nekoliko posljednjih fotografija mnogim fanovima za oko zapelo nešto neobično. Nina šalje pozdrave iz Toronta, a na fotkama Grašo ima - otkopčan šlic.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav iz Toronta 😁🙋🏻‍♀️❤️

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima "Nećeš biti sama"... Nina Badrić čestitala je svojoj mami rođendan na tako dirljiv način Rubrika Stars Stars

Brojni su fanovi to primijetili pa su zamolili Ninu da ga upozori.  "Nina, molim te reci Graši da je moja žena rekla da mu jedan gumb na hlačama nije zakopčan", "Petre nisi dugme zakopčao!", "Zašto je Graši otkopčan šlic?" ,"Petar je zaboravio zatvoriti dućan!!!" samo su neki od komentara.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Naravno, sve je to u šaljivom tonu, nitko Graši neće zamjeriti što se šeta ulicama Toronta s otkopčanim šlicom. Iako, sigurne smo da će ga prije svake iduće fotografije s američke turneje Nina Badrić zezati zbog toga i pitati ga "Jel ti otkopčan šlic?".

Možda vas zanima Nina Badrić nam je pokazala kako bijela boja nije rezervirana samo za ljeto - i izgleda sjajno Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZokiC

    A što se može, on nije stigao zakopčati šlic, ali je zato ona stigla obrisati usta i otresti koljena... Danijela, drži se, kao i Jakov!